- Dette blir vanskelig

Steve Finnan innrømmer at Liverpool står med ryggen mot veggen i forhold til å kunne utfordre om ligatittelen. Liverpool avviser transferrykter om Wayne Bridge.

Etter en god start på juleprogrammet kom Liverpool til slutt dårligst ut av de fire store gjennom to uavgjorte kamper mot Manchester City og Wigan. Spesielt to nye poeng kastet bort på Anfield, mot lavt plasserte Wigan, gjør at de som fortsatt har et realistisk håp om helrødt ligagull blir stadig færre.

Steve Finnan var nest sist på ballen da Fernando Torres ga Liverpool ledelsen i går kveld, men også høyrebacken innrømmer at det at man ikke greide å innkassere tre forventede poeng gjør at tiden er i ferd med å renne ut.

- Med all respekt til Wigan, men hvis du skal kjempe om tittelen må du vinne slike kamper, innrømmer den irske landslagspilleren til Liverpool Echo.

- Vi tok ledelsen og trodde at vi kom til å vinne kampen. Det var en fin scoring, og det sier seg selv at det da er skuffende at man ikke vinner. Det første målet er alltid viktig, spesielt mot lag som ligger dypt og kan være vanskelig å få hull på, og du tror du er i gang når en får ledelsen.

- Vi hadde et par sjanser etter utligningen, men det så likevel ikke ut som om vi skulle få flere mål og det hele var skuffende.

- Vi har definitivt spillerne som er i stand til å score, men i likhet med mot Manchester City ville det seg ikke.

- Håpet lever ennå, men jeg antar at det sier man hele tiden. Vi har mislykkes på hjemmebane og det vil nå bli veldig vanskelig. Vi har 18 kamper igjen å spille og må bare prøve vårt aller beste.

Dette er tanker som også manager Rafael Benitez istemmer: - Det er blitt et stort gap framover, men det er en lang sesong og vi må nå ta en kamp av gangen. Hvis du tenker på avstanden vil det bare gi deg ytterligere press. Vi vet at det blir vanskelig når en taper poeng på eget gress og det er alltid verre når en kommer på etterskudd.

Ifølge Echo har Liverpool avvist at man har noe interesse av å prøve å kjøpe Wayne Bridge fra Chelsea, slik flere av dagens engelske morgenaviser hevdet.