- Dette tar vi på alvor

Daniel Agger forsikrer at Liverpools spillere ikke kommer til å ta lett på kveldens kamp mot PSV Eindhoven. Finalen i Istanbul inntar scenen.

Daniel Agger starter sannsynligvis kveldens kamp mot PSV Eindhoven, etter å ha blitt benket i de to siste ligakampene, mot West Ham og Blackburn. Mannen som har holdt ham ute av laget, Sami Hyypiä, er nemlig ikke registrert for Champions League-spill denne høsten.

Agger bedyrer til Liverpoolfc.tv at de røde slett ikke kommer til å ta lett på oppgaven i kveld, selv om avansement fra gruppespillet allerede er i boks.

- Alle kamper er viktige for oss, forsikrer Liverpools nummer fem.

- Det er flott at vi allerede er videre fra gruppespillet, ettersom vi da ikke trenger å føle noe press på oss. Men vi ønsker å vinne alle kamper, og det er hva vi sikter mot i kveld også, legger han til.

- Jeg synes det er morsomt å spille, uansett om det er i Carling Cup eller Champions League. Å spille for Liverpool er alltid stort for meg. ¨

- Jeg ønsker å vinne alle kamper, og spille bra i alle kamper. Jeg trenger ingen ekstra motivasjon, da å spille for Liverpool er motivasjon nok i seg selv. Som lag trenger vi heller ikke å motiveres foran denne kampen. Vi må gi 100% hver gang vi spiller, for de andre lagene er gode nok til å slå oss om vi ikke gjør det.

- Alle nederlandske lag er ganske gode teknisk, og PSV liker å spille ballen på bakken og holde på kula. Vi har møtt dem ganske mange ganger de siste årene, og har oppnådd noen gode resultater.

Den tidligere Brøndby-stopperen har ikke reflektert så mye over hvem han ønsker å møte i neste runde i Champions League.

- Jeg mener vi må fokusere på å gjøre jobben i kveld skikkelig, og så får vi tenke på neste runde etterpå.

Bragden i Istanbul blir teaterstykke
Liverpools seier over AC Milan i Champions League-finalen i 2005 er bakgrunnen for et nytt teaterstykke som blir satt opp på Empire i Liverpool til sommeren. Stykket "One Night in Istanbul" er skrevet av den kjente Liverpool-forfatteren Nicky Allt. Historien handler om to kjente Liverpool-supportere, Tom og Jerry, og deres reise til Istanbul.

Stykket vil bli vist i perioden 8.juli til 18.juli, og billettene til teaterforestillingen er allerede lagt ut for salg.