- Dirk er i ferd med å finne sitt gamle jeg

Ryan Babel spår at lagkamerat og landsmann Dirk Kuyt er i ferd med å gjenvinne både selvtillit og form. Stortap for Dalla Valle og Finland U17.

Ryan Babel tror at lagkamerat Dirk Kuyt nå vil bygge videre på målene han har gjort i Liverpools to siste kamper, mot Barnsley og Inter. Vingen tror at landsmannen nå er i ferd med å gjenvinne både selvtilliten og scoringsformen, etter en frustrerende sesong så langt.

- Det gjorde veldig godt for Dirk å score et slikt mål som det mot Inter, og det vil gi ham mye selvtillit. Jeg er veldig glad på hans vegne, for han har jobbet meget hardt hver dag, og endelig betaler det seg, uttaler Babel til Liverpool Echo i dag.

- Kanskje vil dette ta bort noe av det presset han har følt, legger han til.

- Jeg var litt bekymret for at kampen mot Inter skulle ende uavgjort, men til slutt fikk Dirk inn det første målet. Det var et slag i ansiktet for Inter, noe som medførte at det ble lettere for Steven Gerrard å gjøre mål nummer to.

- Vi gikk bevisst for scoring nummer to. Manageren prøvde å fortelle oss spillerne at vi skulle fortsette å angripe. Vi fikk ordre om å angripe, og jeg synes Steven gikk foran med et godt eksempel.

- Vi startet kampen mot Inter meget bra, og presset de tilbake på banen. Vi beholdt presset, og jeg tror vi ville hatt en god sjanse til å vinne kampen også uten utvisningen. Det var en flott kveld, og veldig spennende. Publikum var fantastiske fra begynnelse til slutt. Jeg kom til Liverpool for å vinne trofeer og spille i kamper som dette. Jeg tror vi har nok kvaliteter til å nå langt i årets Champions League, og kanskje kan vi til og med vinne hele turneringen. Men først må vi slå ut Inter.

Stortap for Dalla Valle & Co
Finland U17 har spilt to treningskamper mot Irland U17 denne uken. Begge ende med tap, på tirsdag 0-3 og i går 1-6. Liverpools Lauri Dalla Valle var kun aktuell for gårsdagens kamp i Kilkenny, hvor han spilte fra start og ble byttet ut etter 68 minutter (spilletid 2x40 min).