- Dossena må gis tid

Bursdagsbarnet Andrea Dossena spilte en god landskamp for Italia i går. Rafael Benitez tror at £6M-backen også snart vil vise sitt sanne jeg for Liverpool.

Andrea Dossena skal ha vært en av Italias beste spillere i gårsdagens 2-0 seier over Georgia, i hva som bare var venstrebackens tredje landskamp. Nå håper og tror Rafael Benitez at italieneren også skal finne formen for klubblaget.

- Det er bra for Dossena at han får spille landskamper, da det vil gi ham mer selvtillit, uttaler manageren til Liverpool Echo i dag.

- Vi er glade på hans vegne, ettersom vi vet han er en god spiller som jobber hardt. Men vi vet også at han kan enda bedre.

- Han har gjort det greit så langt for oss, og spilte en god kamp mot Aston Villa sist. Men vi vet at han har mer på lager. Det er ikke lett å komme til et nytt land og spille for en ny klubb. Han må bli vant til systemet vi spiller, men Dossena ivrer etter å lære, og han vil bli bedre etter hvert som han spiller flere kamper. Men han må gis tid, avslutter Benitez.