- Dossena så godt som klar

Uttalelser fra Udinese-manager Pasquale Marino overfor italiensk radio tyder i dag på at Dossena er så å si klar for de røde. Oppdatert 17:47.

Udineses manager, Pasquale Marino, har i dag vedgått i samtale med den italienske radiokanalen Radio Kiss Kiss at hans lags venstreback, Andrea Dossena er så godt som klar for Liverpool.

Konfrontert med ryktene om en overgang for Dossena, uttalte Marino følgende:

- Jeg tror en avtale med Liverpool omhandlende Dossena er på vei. Alt går glatt. Kravene er innfridd, og spilleren har gitt sin aksept, da han ønsker å teste seg selv i en viktig klubb etter sesongen han har hatt. Vår administrerende direktør var i England, delvis på grunn av dette, for bare to dager siden.

Det har i en tid nå syntes klart at Dossena er Rafas førstevalg idet venstrebacken skal styrkes, og med John Arne Riise på vei bort, og Fabio Aurelio skadeutsatt, er signeringen ventet å være kjærkommen, og spilleren aktuell for startelleveren. 26-årige Dossena har, som vi tidligere har nevnt, debutert for det italienske landslaget så sent som i november, men kom allikevel ikke med i landets EM-tropp.

Tidligere har Liverpool Echo spekulert i at overgangssummen for spilleren, om han skulle komme, vil være på om lag £8 millioner. Enkelte andre engelske medier har operert med £9 millioner.