- Downing er ikke til salgs

Gareth Southgate insisterer på at Stewart Downing ikke er til salgs, mens Fenerbahce kan gi Liverpool kamp om Albert Rieras signatur.

Middlesbrough-vingen Stewart Downing er en av spillerne som Liverpool har vært linket til i sommer. Nå insisterer Boro-manager Gareth Southgate på at landslagsspilleren ikke er til salg.

- Stewart Downing er ikke til salgs, så enkelt er det. Vi vet hva han er verdt, siteres Southgate av Press Association.

- Vi har fått en rekke henvendelser fra klubber om spillere, men ingen har spurt om å få kjøpe Stewart. Alle spekulasjonene overrasker meg, for dersom noen er interessert i å kjøpe ham hadde det vært fint om de tok kontakt med oss, slik at vi kunne fortelle dem at han ikke er til salgs. Men jeg antar dette er en del av transferbildet om sommeren, og du må bare håndtere spekulasjonene, legger han til.

- Jeg sier alltid til mine spillere, at så lenge de fokuserer på fakta og hva de vet og hva jeg forteller dem, så vil det ikke være noe problem. Jeg er veldig ærlig med dem.

Fenerbache vurderer Riera
Albert Riera er en annen ving som har blitt sterkt linket til Liverpool i sommer. Nå kan tyrkiske Fenerbahce være i ferd med å gi de røde konkurranse om spanjolens underskrift.

Media i Barcelona påstår at Liverpool har gjort et nytt fremstøtt for å sikre seg Riera fra Espanyol, men tyrkernes nye manager Luis Aragones er også i ferd med å støvsuge det spanske markedet etter tilgjengelige klassespillere. Ifølge skysports.com skal Aragones nå ha peilet inn Riera, samtidig som kilder i Spania påstår at Liverpool er villige til å bruke £8M på Espanyol-spilleren. Det skal være £4M under hva Espanyol nå forlanger.