- En dårlig dag

Rafael Benitez mente at hans mannskap manglet energi samtidig som pasningsspillet ikke var av god nok kvalitet mot Fulham, og at det var en misbrukt sjanse til å overta ligaledelsen.

Mange av Liverpools spillere var involvert med landskamper sist uke, og slik så det også ut på Anfield mot Fulham hvor man aldri greide å dominere nok til at en kunne si at det var ufortjent at Londonerne fikk med seg et poeng hjem. Likevel kunne de røde avgjort det gjennom store sjanser ved Robbie Keane og Dirk Kuyt, på en dag hvor Chelsea også måtte gi fra seg poeng hjemme mot Newcastle. Rafael Benitez mente da også at man hadde misbrukt en gylden sjanse til å ta teten igjen i Premier League.

- Det var en dårlig dag, mente Rafa etter kampen. - Vi spilte ikke bra, vi hadde ikke nok energi og vi passet ikke ballen bra nok.

- Likevel hadde vi tre gode sjanser til tross for at vi spilte dårlig.

- Vi startet virkelig bra i 2.omgang, da vi var mer besluttsomme og intense i vårt spill.

- Dette er nokså frustrerende. Vi ble skuffet siden vi hørte i garderoben at Chelsea hadde spilt uavgjort og Arsenal hadde tapt. Det er klart at vi misbrukte en mulighet, men det samme gjelder for Chelsea.

- Vi prøvde å bruke to eller tre spillere med friske ben, men du kunne se at tre eller fire spillere ikke hadde energi nok, svarte Rafa på spørsmålet om hvorfor han startet med Lucas og ikke Xabi Alonso. - Lucas hadde friske ben, men Dirk Kuyt og Albert Riera spilte 90 minutter i midtuka og måtte jobbe mye.

Roy Hodgson var naturlig en fornøyd manager etter at hans lag fikk med seg sesongens andre bortepoeng, på en bane hvor man aldri har vunnet.

- Det var et poeng mot en mulig mester, slik at vi må være fornøyd med hva vi presterte. Vår keeper måtte gjøre et par gode redninger og vi ble presset tilbake etter pause, men jeg synes vi forsvarte oss bra og tillot dem ikke å komme til mange store sjanser.