- En interessant trekning

Arsene Wenger uttaler seg om dagens trekning, og mener dagsformen vil kunne bli avgjørende. Ny dato for reservekampen mot City.

Etter at trekningen i Champions League i dag ble klar, har Arsenals manager, Arsene Wenger, uttalt seg. Franskmannen ser på trekningen som både utfordrende og interessant. Dette i samtale med Arsenals offisielle hjemmeside.

- Det er en interessant og utfordrende trekning. Det er en stor motstander, og vi møter dem tre ganger på ei uke, og du vil ikke merke hvilken turnering det er. Alt du vil vite, er at det er Liverpool.

- De hever seg i Champions League. Vi vet at vi kan slå dem, og derfor er det dagsformen som vil avgjøre. Vi vil fokusere og konsentrere oss for å være på vårt beste på dagen.

- Du vet når du har fire klubber fra England i kvartfinalen, at du vil komme til å møte ett eller to på ett eller annet tidspunkt. Hvis du vil gå til finalen, og vinne den, må du kunne komme deg igjennom det.

Ny dato for reservene
Etter at reservelagskampen mot Manchester City, onsdag denne uken, ble avlyst grunnet regn, er nå en ny dato for den kampen funnet. Torsdag 10. april vil lagene møtes på Halliwell Jones Stadium.

Liverpool leder før kampen reserveligaen med åtte poeng, foran nettopp Manchester City.