- FA-Cupen kan gi suksess

Rafa sier at man behandler morgendagens oppgjør mellom David og Goliat, eller Havant and Waterlooville og Liverpool om man vil, som en vanlig kamp. Legendene på hjemmebane.

- Viktig for klubben
Mange vil forvente at det er bruk for kuleramme når Liverpool i morgen møter et lag fem divisjoner under dem i FA-Cupen. Rafael Benitez bedyrer imidlertid at Havant and Waterlooville blir gitt samme respekt som alle andre lag man møter, og at FA-Cupen er en viktig turnering for de røde.

- Folk sier at det vil bli en lett kamp, men vi vil forberede oss til kampen som normalt. Vi har sett på videoer og speiderne har sett på deres kamper. Vi gir dem mye respekt.

- Det er en kamp som det er forventet at vi skal vinne, og å score mange mål, men før du kan score mål nummer to må du først har scoret det første. Vi så at det tok 44 minutter mot Luton.

- Vi har nå to turneringer hvor vi kan få suksess, i FA-Cupen og i Champions League. Dette vil bli virkelig viktig for klubben, både i forhold til penger og alt annet. I Premier League vil vi gjøre det vi kan for å komme høyest mulig.

- Jeg husker at da jeg kom hit sa alle at vi måtte være utfordrere til tittelen i løpet av tre år. På de tre årene har vi imidlertid vunnet fire trofeer og vært i sju finaler. Vi er i en veldig god posisjon, men vi ønsker å være i en enda bedre posisjon. Hvordan vi kan gjøre noe med det? Ved å trene hardere og gjøre alt bedre.


Masters i Liverpool
For første gang i dens 10-årige historie vil finalespillet i Masters bli spilt i Liverpool. Masters er en turnering for spillere som har vært i ligaklubber, og som nå er over 35 år. Liverpool har tidligere gått helt til topps i 2001 og 2002.

Den nye ECHO Arena vil være åstedet 28.juni.

- Alle gutta ser fram til å få spille fotball på Merseyside igjen, og spesielt i en slik fantastisk arena, sier Ian Rush.

- Å ha hjemmestøtte er et virkelig løft for oss, og med fire lokalderbyer vil jeg sørge for å ta med meg leggskinnene!

- Det at vi er tilbake i Liverpool er viktig for oss, og alle spillerne jeg har snakket med er klare for å gi fansen et skikkelig show.