- Fansen kan gi oss overtaket

Xabi Alonso tror på en jevn kamp mot The Gunners, men at fansen kan utgjøre den lille forskjellen som skal til. Emmanuel Adebayor sier at man må ha troen foran The Kop, og litt flaks.

Med 1-1 på Emirates vil Liverpool være snau favoritt hos bookmakerne til å avansere mot Arsenal i Champions League. Xabi Alonso avviser imidlertid at det er noen favoritt, men midtbanespilleren håper samtidig at et fullsatt Anfield kan hjelpe de helrøde videre.

- Jeg ser ikke på oss selv som favoritter, sier Xabi foran kampen. - Dette balanserer på en knivegg. Vi vet at de er i stand til å slå hvem det skal være, det så vi da de vant mot de regjerende mesterne AC Milan på San Siro.

- Vi vet at dersom vi skal gå videre må vi gjøre mye riktig. Vi vet imidlertid også at vi spiller på Anfield, og vi har supporterne i ryggen. Jeg vet ikke hvordan Arsenal tenker på det, men for oss vil det være veldig viktig. De har spilt en stor rolle på kvelder i Europa tidligere og jeg er rimelig sikker på at det også blir tilfellet i kveld.

- Siden kampen spilles på Anfield må vi ha en veldig god sjanse til å gå videre, og vi ønsker å benytte den sjansen.

- Det kan være at sjefen har tenkt på det, men vi forbereder oss på å prøve å vinne kampen etter 90 minutter, sier spanjolen på spørsmål på om man har tenkt på at det kan bli 1-1 nok en gang og straffespark.

- Lagene kjenner hverandre meget godt, slik at innsats og følelser vil spille en stor rolle. Vi må spille med intensitet og besluttsomhet, og vi må tro på oss selv.

- Hvis det ender opp med straffespark, har vi tro på oss selv og Pepe Reina. Vi trener imidlertid aldri på det.

Arsenals kanskje største trussel, Emmanuel Adebayour som scoret i den første kampen, er enig i at tro og følelser vil ha mye å si fra avspark kl 20.45 i kveld. Og litt flaks også.

- Vi vet at de har gode spillere og vi vet hvordan de spiller, forklarer den høye spissen. - Vi vet hva som må til for å lykkes mot dem.

- Vi må tro at vi kan vinne på Anfield. Det vil bli tøft og vanskelig, men vi har selvtillit nok til å vinne. Vi skapte nok sjanser mot dem på Emirates.

- Da hadde vi mange sjanser, men greide ikke å utnytte dem. I Liverpool vet vi at det blir vrient og at vi behøver litt flaks.