- Fansen vil inspirere oss til seier

Sammy Lee tror The Kop vil hjelpe Liverpool til tre poeng mot Middlesbrough. Sesongens første hjemmekamp er meget viktig. Rafa er fantastisk å jobbe sammen med.

Assistentmanager Sammy Lee gleder seg til sesongens første hjemmekamp, og tror at Liverpools supportere vil hjelpe laget frem til seier.
- Det er enormt, helt enormt, uttaler Lee om viktigheten av sesongens første hjemmekamp.

- Våre supportere vil som alltid spille sin rolle, og vi legger ikke skjul på at de er vår tolvte mann. Det vil bli en gryte, et fort og en tolvte mann. Alle spillerne ser frem til å spille foran disse tilskuerne. Det kan være en veldig intim plass. Vi håper ikke at det vil være en tolvte mann, men vi vet at det kommer til å bli det.

- Vi stoler på det fordi det er stort å ha hjemmestøtte. Vi kom fra det i Liège hvor støtten deres var utmerket, men vi har også hatt god støtte der og i Sunderland.

- Det er alltid hyggelig å være tilbake på Anfield og høre tilropene. Forhåpentligvis kan det løfte spillerne og være et skremmeskudd for Middlesbrough.

- Vi vet at de tok en fin seier på åpningsdagen. Det vil bli en vanskelig kamp. Det finnens ingen enkle kamper lenger. Jeg vet at det er en klisjé. Jo mer jeg ser på det, desto mer innser jeg at det ikke finnes enkle kamper. Vi kan forvente en real test.

En seier mot Middlesbrough vil bety to seirer av to mulige.
- Det handler om å vinne. Hvis man vinner regelmessig, så faller ting på plass. Vi må fortsette å arbeide hardt og sørge for at vi vinner neste kamp.

- Vi kan ikke se lengre enn det. Hvis vi holder det gående, så kan vi forhåpentligvis få den suksessen vi føler at vi er kapable til å oppnå. Vi ønsker å forbedre oss på daglig basis. Jeg vil ikke gi falske løfter, men si at alle jobber utrettelig for å komme tilbake til hvor vi føler at vi tilhører. Jeg tror vi alle vet hvor det er.

- Dette er en stor liga. Vi kjenner vanskelighetene, men kjenner også belønningene. Det ville være stort å vinne ligaen. Alle har ambisjoner og ønske om å oppnå suksess. Vi vet alle hva vi må gjøre.

Lee er også svært imponert over Rafael Benítez.
- Rafa er fantastisk å jobbe sammen med. Jeg kjente til ham på forhånd, og hadde et godt forhold da jeg var i Bolton. Han er en fotballmann. Han er en stor mann. Hans oppmerksomhet på detaljer er fantastisk. Han er en utmerket mann å jobbe sammen med.