- Fantastisk kamp

Rafael Benitez henrykt etter at ny semifinale mot Chelsea er sikret. Sami Hyypiä trodde det var over. Bitter Arsene Wenger. Michael Essien mister oppgjøret på Anfield.

Rafael Benitez virket like sliten som spillerne, og like glad, etter oppgjøret på Anfield hvor det kom tre mål i sluttminuttene. De to siste til Liverpool og som sendte de røde til en ny semifinale mot Chelsea.

- Først og fremst var det en fantastisk kamp. Vi var nødt til å få opp aggressiviteten og ha et høyere tempo, sa Rafa etter at Arsenal hadde sjokkert med å føre kampen fra start.

- Det er klart det var viktig for oss å få straffe rett etter at de utlignet 2-2.

- En stor kveld for oss, oppsummerte Sami Hyypiä. - Vi gjorde hva vi måtte gjøre.

- Jeg trodde kanskje det var over på 2-2, men vi stod på og greide å få ordnet et straffespark.

- I dag kom vi sent ut av startblokkene, uvisst av hvilken årsak, men vi fikk etter hvert kontroll.

Det siste ikke minst som årsak av utligning av Sami selv.

Hos Arsenal var, naturlig nok, stemningen en helt annen, og Arsene Wenger greide ikke å skjule sin bitterhet.

- Dette er et nederlag som er hardt å svelge, da kampen blir avgjort på nok en tvilsom dommeravgjørelse. I disse to kampene har alle de viktige avgjørelsene gått i mot oss.

- Mitt lag viste en fantastisk karakterstyrke, men også kanskje litt manglende rutine som slapp inn et mål fra en corner, lot Torres få for mye rom ved den andre scoringen, og lot også Babel komme inn i feltet rett etter at vi utlignet.

Chelsea slo Fenerbahce 3-2 sammenlagt i den andre semifinalen, og møter dermed Liverpool igjen i semifinalen.

Endelige datoer er ikke bekreftet, men det første kampen spilles på Anfield 22. eller 23. april. Til den kampen er Michael Essien suspendert etter å ha pådratt seg et nytt gult kort.