- Favorittene duellerer

Pepe Reina og Dirk Kuyt mener at møtene mellom Atletico Madrid og Liverpool samtidig er kampene mellom de to beste lagene i gruppe D i gruppespillet i Champions League.

Kjente trakter for Pepe
Liverpool er spanskeklubben i Premier League, og toppkampen mot Atletico Madrid i morgen har en rad av poenger. Faren til Pepe Reina, Miguel Reina, var keeper for Atletico på 70-tallet og sønnen ser fram til å spille på Vicente Calderon igjen og gjøre hva han kan for å vinne. Sammen med Dirk Kuyt mener han at dette er de to favorittene i gruppa.

- Forlan og Aguero er to store spiller og to store angripere, men det er ikke bare dem. Flo (Sinama-Pongolle) har også en god periode, forklarer Reina til hjemmesiden til Atletico på spørsmålet om hva han frykter hos den neste motstanderen til Liverpool.

- De har også sentrale midtbanespillere som kan skape mange sjanser, og det gjelder også for flankespillerne. De har mange gode spillere.

- Jeg ser virkelig fram til å komme tilbake til Madrid, og å spille mot Atletico på Vicente Calderon i Champions League.

- Det vil ikke bli hvilken som helst kamp, men det er en ny kamp som skal vinnes. Jeg har mange minner fra denne klubben, men det er klart at jeg nå vil gå ut å gjøre det jeg kan for Liverpool.

- Det beste vil være om både Atletico Madrid og Liverpool går videre til neste runde, og at vi kan møtes i finalen.

- Kampen som skal spilles i Liverpool vil avhenge litt av hvordan det går på Vicente Calderon. Hvis vi får et negativt resultat i Madrid, da vil vi gi alt på Anfield. I motsatt tilfelle er det dem som må gjøre det samme. Da trekningen ble foretatt mente vi at Atletico var en av favorittene til å gå videre, og de to første kampene har vist at det også er tilfellet.

- Hvis vi vinner i Madrid vil det være et langt skritt nærmere å gå videre, slår Dirk Kuyt fast overfor Liverpools hjemmeside.

- Dette er den store kampen i vår gruppe, og det vil sende ut en sterk beskjed dersom vi skulle greie å vinne. Vi vet at Atletico har et veldig sterkt lag, men dette er en ny utfordring som jeg vet vi er klare for.

- Dette er starten på en ny viktig uke for oss, først i Madrid og så mot Chelsea på søndag. Spillere kan bli slitne med alle kampene for klubber og landslag, men slik er det i toppen.

- Når du spiller for en stor klubb må du spille store kamper hver tredje eller fjerde dag, men vi forbereder oss godt. Vi spiser og drikker skikkelig, vi har våre isbad og vi går tidlig til sengs.