- Felles scoringsansvar

Carragher mener samtlige spillere må ta ansvar for at laget finner veien til nettmaskene. Viktig å ta én kamp av gangen. Blackburn er PLs dårligste hjemmelag. Andre Marriner dømmer.

Jamie Carragher mener at Liverpool må vise viljestyrke i Fernando Torres' skadefravær. Alle spillerne må ta ansvar for å finne veien til nettmaskene. De røde har nettet kun 13 mål på de 11 siste kampene.
- Vi må alle heve oss. Det er viktig å spre det rundt. Det er noe vi må gjøre. Vi kan ikke bare stole på at spissene skal score. Vi må forsvare oss som et lag, men også angripe som et lag. Selv om vi vinner 2-0 eller 3-0, vil vi likevel savne Fernando Torres. Han er en av de beste spissene i verden. Vi er inne i en dårlig periode. Vi må vise viljestyrke.

Liverpool har vunnet bare tre av de siste seks Premier League-kampene og scoret seks mål på de siste seks kampene i alle turneringer.
- Vi går gjennom en vanskelig periode, akkurat som Chelsea. Vi ville ha forventet å ta de fire ekstra poengene mot Fulham og West Ham. Vi er likevel på toppen.

- På et tidspunkt i sesongen får man en tøff periode. Det handler ikke om selvtilfredshet. Vi spiller ikke bra, men vi taper ikke. Vi er et vanskelig lag å slå.

- Chelsea har trolig hatt en tøff periode de siste tre eller fire kampene. Det er noe som skjer med oss også. Mens Chelsea ble slått i Champions League [av Roma] og fremdeles må kvalifisere seg [i Champions  League]. De tok et steg nedover tabellen etter tapet mot Arsenal. Det gode er at vi ikke har spilt bra, men vi har kvalifisert oss og er på toppen i ligaen.

Liverpool møter Blackburn på lørdag. Lancashire-klubben har den dårligste hjemmestatistikken med én seier på syv kamper. Deretter venter nyopprykkede Hull.
- Vi kommer ikke til å tenke på Hull når vi reiser til Blackburn. Jeg har vært her i ti år nå, og alle sier: "Oh, de neste par kampene kan dere vinne". Det er det største sludderet jeg hører. Vi går ut for å vinne den neste kampen. Det er det.

- Det er tullprat når folk sier at vi har en rekke på fire eller fem kamper vi bør vinne. Folk som ser så langt, er dumme.

- Det er i det hele tatt dumt å snakke slik. Man vet aldri hva som kommer rundt hjørnet. Man kan få mange skader på to eller tre kamper. Den neste kampen er alltid den som betyr noe.

Marriner dømmer
Andre Marriner skal dømme Blackburn-Liverpool. Han har dømt de røde én gang tidligere denne sesongen, det målløse oppgjøret mot Stoke. Dommeren fra West Midlands får med seg assistentdommerne N. Kinseley og M. Scholes. Alan Wiley er fjerdedommer.