- Forvent forandringer

Rafael Benitez mer enn antyder at det vil bli en rekke forandringer på laget, når Liverpool står foran andre episode i en ukeslang serie på tre mot Arsenal.

På pressekonferansen før ligamøtet på Emirates i morgen forklarer Rafael Benitez at det vil være umulig for alle hans spillere og være klare fysisk til tre kamper på en uke mot Arsenal. Fernando Torres, Steven Gerrard og Dirk Kuyt er tre spillere som manageren antyder blir hvilt, og en kan heller ikke forvente at Sami Hyypiä vil spille. I tillegg er altså Javier Mascherano uaktuell med suspensjon. Det gjør at en kan regne med at spillere som Alvaro Arbeloa, Lucas, Yossi Benayoun og Peter Crouch er blant dem som får spilletid i London i morgen ettermiddag.

- Jeg er nødt til å tenke nøye igjennom laguttaket foran ligakampen, bekrefter Rafa.

- Torres og Gerrard behøver vi sterke til returkampen, og Kuyt løp seg selv tom på onsdag.

- Noen spillere kan bli klare igjen i løpet av to eller tre dager, andre behøver fire. Det kan være at vi har behov for å skifte spillere.

- Alderen kan bli en nøkkel. Fernando kan bli spilleklar igjen i løpet av to dager, mens Sami kan behøve fem. Vi må vente å se.

- Jeg forventer å gjøre forandringer, jeg kan ikke forvente at de skal spille tre ganger på sju dager, ikke minst når en tenker på det høye tempoet som er i disse kampene.

- Det er umulig å bruke de samme spillere tre ganger på en uke. Umulig.

- Vi dro hjem for å trene på Melwood fordi vi synes det er lettere å forberede oss her. Det vil være vanskeligere å trene inn ting i London. Det er ikke ideelt, men i det minste kan vi gjøre visse forberedelser.

- Vi var slitne etter onsdag, men det var også Arsenal.