- Forventer mer av Riera

Rafael Benitez mener at både Albert Riera og laget har mer å gå på før man møter de nyrike fra Manchester City i dag, et lag man sølte bort poeng mot fjor. Atletico Madrid ble rundjult.

God stemning
Liverpool har fått en fin start på sesongen og kun målforskjellen skiller dem fra tabelltoppen som Chelsea innehar foran dagens kamper. Benitez har spilt med et mer stabilt og balansert mannskap enn på lenge, ikke minst takket være at man har fått inn en ortodoks venstreving i Albert Riera. Manangeren tror imidlertid både Riera og laget ikke har nådd noen toppform.

- Det er for tidlig å vurdere Albert skikkelig, forklarer Rafa. - Han har spilt bra og laget har spilt bra, men jeg tror han vil bli enda bedre.

- Spillere bruker tid til å finne seg til rette, men siden han kjente til Premier League fra tidligere har det vært lettere for ham. Vi forventer imidlertid enda mer fra ham.

- Jeg husker spesielt godt siste vi spilte mot City, fortsetter manageren foran ettermiddagens oppgjør. Det endte 0-0 på City of Manchester Stadium sist romjul, i en kamp hvor Liverpool dominerte og samtidig var i ferd med å bli hektet av gullstriden for godt.

- Vi spilte virkelig godt i den kampen. Vi hadde to eller tre sjanser i første omgang og etter pause hadde vi noen store muligheter. Det var to til Torres og en til Kuyt helt mot slutten, og det var veldig frustrerende. Vi var veldig skuffet etter kampen fordi vi hadde spilt bra men ikke fått hva vi fortjente.

- Jeg er ikke sikker på om dette er en type kamp du må vinne for å gå til topps i ligaen. Folk sa det før kampen mot Stoke, og uttalte at "du må vinne denne kampen, du må vinne denne kampen".

- Men nå har vi slått United og Everton på hver side av den kampen. Selvfølgelig, det er viktig å vinne hver kamp du spiller siden konkurransen på toppen av Premier League vil bli veldig vanskelig denne sesongen, men det er ingen garanti for at en seier mot City vil utgjøre en vesentlig forskjell. Skal du vinne ligaen må du imidlertid være stabil og vinne kamper på rad.

- Stemningen i troppen er virkelig god nå. Vi har mye selvtillit, men vi har også mye å gå på.


Stortap for Atletico
Atletico Madrid, som Liverpool møter i neste kamp i Champions League 22.oktober, gikk på en skikkelig smell mot Barcelona i kveld. Allerede ved pause stod det 5-1 til vertene på Camp Nou. Luis Garcia og Florent Sinama-Pongolle startet kampen, men Luis ble byttet ut etter de første 45 minuttene. Thierry Henry la på til et ydmykende 6-1 i løpet av 2.omgang.