- Fulgte boka angående Barry

Rafael Benitez avviser kritikk fra Martin O'Neill og Aston Villa om at Liverpools manager skal ha brukt uverdige metoder for å prøve å sikre seg deres kaptein.

En rasende Martin O'Neill har ved flere anledninger kritisert Rafael Benitez, og måten manageren hos Liverpool nå prøver å sikre seg Gareth Barry. O'Neill startet sin tirade etter at det kom fram i lokalavisene i Birmingham og Liverpool at de røde hadde lagt inn et bud for 27-åringen.

Rafael Benitez svarer imidlertid på kritikken i dag ved å avvise at det var Liverpool som lekket til avisene, og at de har fulgt vanlige spilleregler når det gjelder å prøve å sikre seg spilleren. Rafa sier at man ønsker å kjøpe en spiller som har uttrykt ønske om å få spille i Champions League. Med ingen signaler fra spilleren selv så langt, tyder det også på at Gareth Barry nå ønsker å ta et nytt skritt i karrieren ved å gå til en større klubb, noe også Liverpools manager antyder.

- Jeg synes det rette måten å gå fram på når du ønsker å kjøpe en spiller er å snakke med manageren, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Jeg snakket med Martin O'Neill, jeg sa jeg ønsket å kjøpe Gareth Barry og spurte hvordan situasjonen var.

- Han sa at han måtte snakke med eieren og jeg sa at det var greit. Han vil ikke få noen problemer med sine supportere da han aldri har sagt til meg at han ønsket å selge Barry.

- Vi snakket også om Scott Carson, da de har en opsjon på å kjøpe ham.

- Vi snakket bare om fotball så hvorfor han er så sint vet ikke jeg.

- Dette er veldig enkelt. Spilleren har sagt at han ønsker å spille i Champions League. Vi visste det, og vi prøvde å kjøpe en god spiller.

- Hvis din kaptein ønsker å reise da er det et problem, men slik er fotball.

- Vi kom med et bud, men jeg synes vi gjorde det riktige. Hvis du ønsker at det skal være offisielt da gjør du det via faks. Noen folk kan komme til å se den faksen og du kan ikke kontrollere alt.

- Pressen i Birmingham fikk nyss om budet og det var ikke vår feil. De var veldig smarte og benyttet seg av den informasjonen.

- Jeg snakket med Martin O'Neill 20 dager før det og ingen visste om det. Vi gjorde dette på en skikkelig måte.

- Vi kan nå bare vente og se på hva som vil skje.