- Full konsentrasjon mot Arsenal

Javier Mascherano mener at Liverpool kan slå Arsenal hvis man bruker hodet og spiller sitt eget spill. De helrøde følges mest i Premier League.

- Må vinne våre egne kamper
Når det så smått begynner å bygge seg opp til toppkampen Arsenal v Liverpool førstkommende søndag, tror Javier Mascherano at de røde har kapasitet til å fullføre en ?Treble? og senke The Gunners slik man har gjort med Manchester United og Chelsea tidligere i sesongen. Vertene på Emirates bør vinne for å kunne ha kontakt helt i toppen av Premier League, mens Liverpool kan styrke sin lederposisjon før Chelsea spiller på Goodison Park på mandag og Manchester United er opptatt med spill i Japan.

- Vi vet det vil bli en vanskelig kamp, men vi har tro på at vi kan greie å vise hvor kvalitet og vinne, sier Mascherano til Liverpools hjemmeside.

- Vi har slått Chelsea og Manchester United denne sesongen, men vi må huske på at Arsenal har gjort det samme. Jeg synes de spiller mye bedre mot topplagene slik at vi vet at det blir en tøff test. Hvis vi spiller vår fotball og bruker hodet kan vi imidlertid greie å vinne denne kampen.

- Arsenal har noen store spillere og en utmerket tropp, slik at de har folk som kan gjøre en jobb selv om andre spillere skulle være skadet. Jeg synes Cesc Fabregas er en av de beste på sin plass og vi må passe på ham.

- Hvis vi ønsker å slå dem må vi være 100 prosent konsentrert hele tiden.

- Jeg synes ikke vi skal tenke på ligatabellen. Det viktigste er å vinne våre egne kamper, og siden kanskje se på de andre utfordrerne og håpe at de taper poeng.


LFC med størst supporterbase
I en undersøkelse gjort i England kommer det fram at Liverpool er det laget som støttes mest i øyriket som helhet.

En tredjedel av de spurte sa at de holdt med et lag på bakgrunn av tidligere suksess, mens en femtedel valgte det laget som var nærmest geografisk. Ti prosent fulgte en klubb som følte av at venner gjorde det samme, mens seks prosent gjorde det fordi man hadde attraktive enkeltspillere.

På spørsmål om hvilket lag man mislikte mest ble Chelsea "vinneren" med over en tredjedel av stemmene, mens Manchester United ble en god nummer to med 29 prosent.

De ti mest fulgte klubbene, med prosentvis støtte i parantes:
Liverpool (14,3), Manchester U (11,8), Tottenham (9,7), Arsenal (9,6), Newcastle (5,8), Manchester C (5,3), West Ham (4,9), Aston Villa (4,4), Chelsea (3,6) og Everton (3,1).