- Gerrard er sliten

Steven Gerrard er sliten, og trenger hvile. Det hevder Rafael Benitez. Dermed er det mye som tyder på at kapteinen sitter hjemme når de røde spiller ligacupkamp mot Spurs på onsdag.

Rafael Benitez går langt i å antyde at Steven Gerrard ikke kommer til å være involvert når Liverpool gjester White Hart Lane i ligacupens fjerde runde på onsdag.

- Jeg tror Gerrards spill vil bli bedre nå som Torres er tilbake. Det er åpenbart at Stevie er litt sliten for øyeblikket, men med Torres tilbake vil han ha enda en spiller som kan utnytte hans presise pasninger, sier manageren til The Daily Telegraph.

- Jeg mener Gerrard kan bedre enn han har fått vist den siste tiden. Torres vil bli bedre når han gjenvinner kampformen. Spillere som Fabio Aurelio, Daniel Agger og Javier Mascherano har heller ikke funnet toppformen ennå. De kan alle bedre. Vi er i en god posisjon nå, og har nok kvalitet i troppen til å henge med i toppen lenge, legger han til.

- Stevie trenger en pause. Han trenger hvile. Han pådro seg en skade under siste landslagsoppdrag, og det er viktig å holde alle spillerne skadefrie hele tiden, avslutter Benitez.