- Gillett og jeg er venner igjen

Tom Hicks sier at de har lagt kranglingen bak seg. Nå samarbeider han konstruktivt med George Gillett. De skal ha tatt lærdom av skittentøyvasken som foregikk sist sesong.

Tom Hicks sier at han nå er "forsonet" med George Gillett. I mars kalte Gillett samarbeidet for uholdbart, men innrømmet sent i juni at partene nå er på talefot. Dette bekrefter Hicks i et intervju med den irske avisen Independent.
- George og jeg er forsonet. Vi har vært gode venner lenge. Jeg tror vi fant ut at vi er bedre tjent med å være venner, arbeide konstruktivt sammen og ikke la folk i pressen være en slags kile mellom oss.

Forrige sesong ble preget av krangel mellom eierne. Gillett ønsket å selge sin andel til Dubai International Capital, men Hicks nektet ham det. Det var uenighet om spilleroverganger og usikkerhet rundt manager Rafael Benítez' fremtid. Hicks ba også chief executive Rick Parry om å trekke seg, noe han nektet å gjøre. Fansen protesterte høylytt mot eierne. Bedre ble det ikke da Hicks og Gillett valgte å refinansiere lånet ved å føre gjeld på klubben.
- Vi har blitt litt smartere. Vi har bare eid klubben et år. Det tar litt tid, avslutter Hicks.