- Hårene reiser seg

Steven Gerrard ydmyk etter nok en gang å ha skrevet seg inn i historiebøkene, men understreker at det er laget som teller heller enn at han stadig setter nye rekorder.

I et intervju med Liverpool Echo synes Stevie G nesten å være brydd over at han nå står som tidenes eneste midtbanespiller i Liverpool FC med 100 scoringer, og at han er kommet inn på en toppscorerliste som også inneholder størrelser som Dalglish, Rush og Fowler. Kapteinen ønsker aller mest å fokusere på hva laget presterer, og at man nå kan fortsette den fine sesongstarten hvor det er et samhold og en balanse i mannskapet til Benitez som synes å være bedre enn på lenge.

- Jeg var henrykt og det faktum at det var foran The Kop gjorde det enda bedre, da det var min måte å takke fansen for den støtten de har vist meg opp gjennom årene, sier Gerrard til Echo.

- Jeg så tidlig at den ville gå inn siden jeg traff godt og jeg var rett bak skuddet, men det var likevel herlig å se den suse inn i nettet.

- Bare det å bli nevnt i samme åndedrag som Dalglish, Rush og Fowler gjør at hårene reiser seg i nakken på meg, da alle vet hva disse spiller betyr for denne klubben.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å være noen trussel for deres scoringstall, slik at de behøver ikke å være bekymret i så måte.

- Det er fantastisk at jeg har greid dette som første midtbanespiller og som gjør meg virkelig stolt da ingen behøver å fortelle meg om alle de store midtbanespillerne som har spilt her.

- Nå tviler jeg på om mange av dem spilte like mange kamper som meg og jeg har også spilt noen i angrep, noe som er viktig å ta med i beregningen, sier en beskjeden scouser. - Det er likevel ingen tvil om at dette betyr mye for meg.

- Folk vil snakke om at jeg fikk mitt mål nr. 100 og at Robbie scoret sitt første, men det er også viktig at man ikke tar vekk glansen av hvordan vi spilte som lag. Selvtilliten er virkelig høy for øyeblikket og det er et sterkt samhold mellom guttene både på og utenfor banen.