- Heller medaljer enn scoringer

Fernando Torres er på pallen når det gjelder toppscorere i Premier League denne sesongen, men bytter gjerne bort mål med titler for en klubb han ønsker å spille for i mange år.

Fernando Torres har nå 15 ligamål på 26 kamper, selv om spissen selv bare har startet i 19 av Liverpools seriekamper denne sesongen. Det gjør at spanjolen bare ligger bak Cristiano Ronaldo og Emmanuel Adebayor på toppscorerlisten i Premier League. Sist noen hadde flere fulltreffere i ligaen hos Liverpool var da Michael Owen nettet 16 ganger i sin siste sesong på Anfield i 2003-04. Totalt har Fernando funnet nettmaskene 21 ganger siden han kom til Merseyside.

Torres selv er imidlertid mer opptatt av å vinne titler enn å ligge øverst på scoringslistene, og håper at en langvarig karriere hos LFC kan bidra til det.

- Det kan være at folk mener at dette har vært en suksessrik sesong for meg, men for meg vil det kun være en suksess hvis vi vinner noe, sier Liverpools nr.9.

- Jeg er 23 år og har aldri vunnet en medalje. De eneste gangene jeg vant noe var da jeg spilte for U16 og U19, og det er mange år siden. Jeg har kommet hit for å vinne titler og hvorvidt det vil skje denne sesongen, neste sesong, se det vet jeg ikke. Det er uansett mitt mål.

- Jeg vil foretrekke å bli husket for en som hjalp Liverpool til å vinne trofeer, heller enn som en stor målscorer. Det å score mål er min jobb, men det er ikke det viktigste for meg.

- 21 mål er min beste sesong så langt og fortsatt har vi maksimalt 18 kamper til å spille i liga og Champions League. Forhåpentligvis kan jeg score mer, men jeg tenker ikke på å nå 30. Jeg setter meg ikke noe mål foran sesongen for hvor mange jeg skal score. Det er ikke slik jeg er, det er laget som betyr noe.

- Dette var mitt andre hattrick for Liverpool, slik at det var en stor dag for meg. Det var mitt første på Anfield og det var fantastisk å gjøre det foran The Kop.

- Da jeg spilte i Madrid så jeg mange kamper fra Premier League og visste at forsvarerne er sterke og det ville bli vanskelig å spille her, slik at jeg må si jeg er overrasket over at jeg har scoret så mange mål så fort.

- Jeg føler meg veldig komfortabel her, og jeg håper jeg kan bli her lenge. Jeg har en kontrakt på seks år og hvis alt går greit kanskje jeg kan være her enda lenger.

Toppscorere i Premier League:
21- Ronaldo, 19-Adebayor, 15-Torres, 12-Keane, Benjani, 11-Santa Cruz, Tevez, 10-Anelka, Berbatov, 9-Carew, Yakubu, 8-Gerrard, Kitson, Rooney