- Hyypiä er ikke til salgs

Rafael Benitez slår fast at det er uaktuelt å selge Sami Hyypiä i januar, og nekter å la seg distrahere av påstander om at Klinsmann fikk tilbud om managerjobben på Anfield før han valgte Bayern.

Mohamed Sissoko kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool, men Rafael Benitez akter ikke å gi slipp på Sami Hyypiä i januar selv om han nå har hentet inn en ny midtstopper i Martin Skrtel. Fulham har som kjent vist interesse for den store finnen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med Sami. Vi har fire midtstoppere nå, og vi har sett problemene vi har støtt på med at vi har hatt bare tre. Vi trenger rutinen til Sami. Han er rett og slett ikke til salgs, sier Benitez til Liverpool Daily Post.

Liverpool FC nekter å kommentere nye Rafa-spekulasjoner
Tabloidpressen gir seg ikke, selv om Jürgen Klinsmann i går takket ja til managerjobben i Bayern München og kategorisk slo fast at han aldri er blitt tilbudt noen managerjobb i en Premier League klubb. I dag hevder tabloidene at en kilde innad i Bayern hevder det motsatte, nemlig at Klinsmann avslo et tilbud om å bli Liverpool-manager til sommeren til fordel for toppjobben i den tyske klubben. Liverpool Daily Post melder at Liverpool FC har nektet å kommentere disse spekulasjonene.

Benitez nekter imidlertid å la seg distrahere av disse siste spekulasjonene til London-pressen, og svarte som følger da han fikk spørsmål om dette i går:

- Jeg har vært i dette gamet i 21 år nå. Jeg vet jeg er ung til manager å være, men etter 21 år er du likevel erfaren. Jeg tviler ikke på mine egne evner eller kvaliteten til troppen. Du kan ikke kontrollere alt. Dersom jeg kan forberede laget skikkelig til kampene mot Middlesbrough og Luton, og vinne kamper hver uke, vil det bli lettere å besvare slike spørsmål.

- Jeg har lang erfaring innen fotballen, og du må bare prøve å gjøre ditt beste. Jeg er ikke fornøyd med en fjerdeplass i ligaen. Jeg ønsker å vinne. Jeg var 20 år i Real Madrid, hvor det å bli nummer to var en katastrofe, så jeg går alltid for seier. Hver gang vi taper, undrer jeg meg på hvorfor. Analyserer det alltid. Det samme har jeg gjort i mine tre og et halvt år her.

- Hvordan kan jeg bli kvitt disse spekulasjonene? Ved å jobbe hardere og bedre. Det er den eneste måten jeg kjenner til.

- Spillerne vet vi må gjøre det bedre, ettersom vi ikke klarte å vinne mot Manchester City og også spilte uavgjort mot Wigan. Etter sistnevnte kamp sa folk at vi spilte dårlig. Vi spilte ikke opp mot vårt beste, og det samme skjedde mot Luton i FA-cupen. Når du ønsker å vinne ligaen, vet du at du må vinne nesten hver eneste kamp.

Benitez har Steven Gerrard og Alvaro Arbeloa tilbake etter skader til dagens kamp mot Middlesbrough, men Fabio Aurelio er fortsatt ute med sin hamstringskade.