- I form og klar

Daniel Agger får den sjansen i Liverpools midtforsvar som han har ventet på, selv om han ikke ønsket at det skulle skje fordi romkameraten Skrtel ble skadet.

-Det er klart jeg håpet jeg snart ville få sjansen til spille tid, men det var ikke akkurat slik jeg ønsket det, sier Daniel til pressen etter at Martin Skrtel har fått skadet et korsbånd. - Jeg kjenner Martin veldig godt siden vi deler rom når vi er ute og reiser.

- Jeg har måttet være tålmodig og vente på denne muligheten, men jeg klager ikke. Jeg vet hvordan det hele ligger an. Laget har spilt veldig bra og resultatene har vært gode, slik du kan ikke forvente at manageren ville gjøre særlig med forandringer.

- Det eneste jeg kunne gjøre var å bite tennene sammen og sørge for å bli i så god fysisk form som mulig slik at jeg var klar når min sjanse kom.

- Når du har vært ute i ti måneder vet du at du må jobbe ekstra hardt for å komme i form. Derfor har jeg lagt inn ekstra økter på Melwood denne sesongen.

- Jeg har vært ute på treningsfeltet etter at de andre guttene har vært ferdig for du vet aldri når det kan bli bruk for deg. Det har også gitt resulater, da jeg føler meg virkelig sterk og er klar til å steppe inn.

- Det har vært noen skriverier om meg nylig men jeg kunne ikke hatt det bedre. Jeg er virkelig glad for å være Liverpool-spiller og alt jeg ønsker er å kunne være med å fortsette den gode starten som vi har hatt på sesongen.