- Ikke prat om ligagull

Carragher mener Liverpool bør ha fokus på å være utfordrere til ligatittelen istedenfor å snakke om ligagullet. Carra klar til å kjempe med Agger, Hyypiä og Skrtel om stopperplassene.

Jamie Carragher oppfordrer Liverpools supportere til glemme all prat om å vinne ligagullet og heller fokusere på en skikkelig kamp om tittelen. Carragher debuterte i Premier League i 1997, sist gang Liverpool virkelig var seriøse tittelutfordrere. Siden den tid har man foran hver sesong snakket om at denne gang skal vi nå helt til topps.
- Folk snakker om at vi skal gå for ligagullet, men for å være ærlig er det ikke ofte vi har klart å kjempe om det engang.

- Hvis vi var med i kampen når det gjenstår 10 eller 15 kamper, hvem vet?

- Men bare det å kunne utfordre denne sesongen ville vært fint, å fremdeles være med i kampen.

- Jeg tror det kun har skjedd en gang siden jeg kom med på laget. Da spilte jeg et par kamper under Roy Evans.

- Vi burde ha vunnet ligaen, men sviktet på slutten.

- Men siden den gang har vi ikke engang vært med å kjempe, så det er noe vi skal forsøke nå.

- Jeg ville hatt en ligamedalje fremfor noe annet i øyeblikket. Det ville gjort ting komplett for meg. Men jeg ønsker å være konkurransedyktig i ligaen.

Med to seirer mot Manchester United forrige sesong ville ha betydd at Liverpool hadde havnet foran erkerivalen. Men Carragher advarer mot å fokusere kun på kampene mellom de fire store.
- Det er store kamper, men det handler ikke kun om å beseire Manchester United eller andre såkalte store lag. Manchester United tapte to ganger mot Manchester City, noe ingen forventet. Så hvem vet?

Carragher var på plass da pre-season-treningen begynte tidligere i uken. Han er en av fire midtstoppere i førstelagstroppen kommende sesong, men frykter ikke for konkurransen med Hyypiä, Skrtel og en friskmeldt Agger.
- Jeg har hatt et par lignende sesonger de siste årene hvor konkurransen om plassene har vært intens. Men det er det det handler om i Liverpool. Det handler om å kjempe for plassen sin, og jeg er forberedt på å kjempe som alle andre.

- Jeg forventet å få spille tidligere og jeg forventer å spille igjen neste sesong.

- Hver dag jeg går på trening, så føler jeg at jeg har noe å bevise, selv om jeg for å være ærlig ikke ønsker å forandre på noen ting. Jeg jobber alltid hardt, og jeg kommer til å fortsette med det.