- Ingenting klart

Xabi Alonso uttaler i kveld at ingenting er avgjort rundt hans fremtid, samtidig som Juventus rykter å se på alternativer. Swansea bekrefter interesse for Hammill.

Xabi Alonso hevder i kveld at ingenting er avgjort rundt hans fremtid, og i samtale med Channel 4, sier baskeren at han for øyeblikket kun konsentrerer seg om den kommende EM-finalen:

- Ingenting er avgjort. Ingenting er bestemt, utover Liverpools vilje til å selge meg. Uansett har jeg nå en EM-finale å fokusere på, og jeg ønsker ikke tenke på noe annet.

Samtidig rapporteres det at Juventus nå også har fattet interesse for en annen EM-finalist; Marcos Senna. Senna har holdt Alonso ute av startoppstillingen til Spania, og har imponert mang en ekspert under sluttspillet. Dermed kan det tenkes at Liverpool må fire på kravene om man på Anfield nå akter å cashe inn på Xabi Alonso.

Swansea bekrefter Hammill-interesse
Flere medier rapporterte i dag at Swansea-manager Roberto Martinez ønsker å knytte seg til Adam Hammill gjennom en låneavtale for kommende sesong. I kveld bekrefter Swansea-sjefen at Hammill vurderes som en interessant mann for de nyopprykkede:

- Adam Hammill er en av et antall spillere vi har fulgt, het det i en konsis uttalelse fra Martinez overfor BBC.