- Italia er favoritt

Fernando Torres sier at han respekterer verdensmesterne før søndagens kvartfinale, men at han frykter dem ikke og at dette kan være en sjelden sjanse til å slå Italia i en avgjørende kamp.

Ifølge den spanske avisen AS svarte 45% av italienske journalister at Fernando Torres var den spilleren de frykter mest foran kvartfinalen Spania-Italia i Wien førstkommende søndag. Torres selv utstråler en beskjeden optimisme etter en god start på turneringen, men understreker at man møter et lag med stor erfaring når man nå er kommet til et punkt hvor man ikke lenger har råd til feilsteg.

- De har ikke spilt glimrende i sin gruppe, men slik var det også under VM. De endte opp som vinnere, konkluderer Fernando.

- I gruppespillet kan du tillate deg å ha en dårlig dag, men hvis det skjer nå må du reise hjem.

- Ut fra hva de har oppnådd tidligere må Italia være favoritter. Vi respekterer dem, men det betyr ikke at vi frykter dem. Vi slå dem nylig i en privatkamp og nå har vi sjansen til å gjøre det i en avgjørende kvartfinale. Dette kommer til å bli en historisk kamp.

- Vi vet at vi kommer til å ha ballen mye, men må samtidig sørge for at de ikke kan overraske oss med sine kontringer. Det er viktig at vi er tro mot vår egen strategi.