- Jeg blir ikke solgt i januar

Robbie Keane er oppgitt over tabloidmediene som linker ham bort fra Liverpool i januar, men innser at det er fint lite han kan gjøre med journalister som fremstiller fiksjon som fakta.

Robbie Keane sier i dagens Liverpool Echo at han ikke kan gjøre noe med journalister som dikter opp historier som linker ham bort fra Liverpool. Iren er imidlertid skråsikker på at han ikke blir solgt under transfervinduet i januar.

- Jeg har kun vært her i noen få måneder, men det er ingenting jeg får gjort med spekulasjonene. Spekulasjoner er noe vi fotballspillere må leve med, sier Keane til Echo.

- Dersom folk ønsker å dikte opp historier som ikke har rot i virkeligheten, så er det opp til dem. Men jeg er i alle fall ikke i tvil, jeg kommer til å være Liverpool-spiller i lang tid fremover, sier iren med henvisning til helgens skriverier i tabloidpressen.

- Folk kan skrive og si hva de vil. De kan bare fortsette å skrive, men jeg vil være her når januar måned er omme.

- Jeg er som alle andre. Jeg elsker å spille fotball, og jeg ønsker å spille i alle kamper. Men dersom man blir satt ut av laget, handler det kun om å komme tilbake. Jeg er en sterk mann, så jeg jobber bare ufortrødent videre om jeg blir vraket til en kamp. Det viktigste er å jobbe hardt og gjøre det bra når jeg får sjansen på laget. Forhåpentligvis klarte jeg det i går kveld.

Det ble ingen scoring på Keane i Eindhoven i går kveld, men han hadde en fantastisk målgivende pasning til David N'Gog.

- Jeg er fornøyd med det. Jeg spilte i den posisjonen jeg liker å spille i, like bak spydspissen. Jeg var sterkt involvert i kampen, og fikk en assist. Jeg elsker å score mål, men det gir meg også et kick når jeg hjelper andre til å score.

Iren er nå glad for at de røde vant sin gruppe i Champions League.

- Vi leverte en god kamp. Jeg syntes vi dominerte kampen. De gjorde det første målet etter en corner, men jeg syntes vi kontrollerte hele oppgjøret. Spesielt i andre omgang klarte vi å holde mye på ballen.