- Jeg er bedre enn Mascherano

Mohamed Sissoko bedyrer overfor italienske medier at han er en bedre spiller enn Javier Mascherano. Lampard trolig tilbake i startoppstillingen for Chelsea.

Mohamed Sissoko demonstrerer stigende selvtillit etter overgangen til Juventus. Til Tuttosport uttaler han freidig at han er en bedre fotballspiller en Javier Mascherano - mannen som på mange måter henviste Sissoko til benken i Liverpool, og som til syvende og sist utløste overgangen til Serie A. Afrikaneren mener at det var en tabbe av Benitez å foretrekke argentineren på den sentrale midtbanen fremfor ham selv.

- Jeg ønsker å vinne titler. Stol på meg, jeg er bedre enn Mascherano, siteres han av Tuttosport.

Lampard starter trolig
Frank Lampard kommer trolig til å spille sin første kamp for Chelsea i 2008 når Liverpool gjester Stamford Bridge på søndag. Midtbanespilleren har stått over London-klubbens 10 siste kamper etter at han pådro seg en lårskade mot Aston Villa 2.juledag.

- Lampard trente i dag, og han trente i går. Han føler seg bedre, og vi vil ta en avgjørelse om han vil starte mot Liverpool i morgen. Jeg tror han vil være tilgjengelig i helgen, uttalte Chelsea-manager Avram Grant på en pressekonferanse i dag.

Det antas at det i så fall er Shaun Wright-Phillips som ryker ut av laget på Lampards bekostning.

Richardo Carvalho vil være tilbake etter suspensjon, mens John Obi Mikel er tilbake fra Afrikamesterskapet. Didier Drogba, Salomon Kalou og Michael Essien skal spille bronsefinale i dette mesterskapet, og rekker neppe søndagens kamp. John Terry er tilbake i trening, men vil ikke regnes som spilleklar på søndag, mens de siste meldingene går ut på at Andriy Shevchenko heller ikke er matchfit ennå.