- Jeg er glad for å være tilbake

Sammy Lee fryder seg over å være tilbake i Liverpool FC, og forteller at han ikke kunne si nei når Rafael Benitez spurte om han kunne tenke seg å bli assistentmanager.

Sammy Lee sier til liverpoolfc.tv at han er henrykt over å være tilbake i Liverpool FC som assistentmanager for Rafael Benitez.

- Jeg har vært borte fra Liverpool en stund, men alle vet hva denne klubben betyr for meg, og jeg fryder meg over å være tilbake. Når en klubb av Liverpools størrelse og en manager av Rafael Benitez sitt kaliber ønsker dine tjenster, kan du ikke takke nei. Da jeg skjønte at de var interesserte i meg, ble jeg virkelig opprømt, uttaler Rafas nye assistent i sitt første intervju etter ansettelsen.

- Jeg har hatt en pause fra fotballen nå, så jeg skulle faktisk ønske at sesongen begynte i morgen. Men spillerne har hatt en lang, vanskelig og krevende sesong, så de trenger en ferie for å lade batteriene, legger han til.

- Jeg har vært på Melwood i formiddag, og jeg så mange kjente fjes og noen nye ansikter der. Jeg hilste på alle, og presenterte meg. Det er noen fantastiske mennesker i klubben, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med dem. Det er hyggelig å være tilbake, slår Lee fast.

Scouseren kommer tilbake til Liverpool etter å ha mislyktes som manager for Bolton, men han angrer ikke på at han tok jobben på Reebok etter Sam Allardyce.

- Det var en ære og et privilegium å få jobben som manager i Bolton. Jeg var stolt over å være deres manager, men det var veldig skuffende at det ikke gikk bra. Bolton-fansen var fantastiske mot meg. Jeg har ikke fått noen sjanse til å si det før nå, men jeg ønsker å takke dem. Selv da resultatene ikke gikk vår vei støttet de meg, og minst like viktig, de støttet spillerne.

Liverpool FC er imidlertid klubben Sammy Lee har holdt med siden han var guttunge, så nå ivrer han etter å hjelpe de røde i jakten på flere trofeer.

- Jeg synes klubben har gjort stor fremgang de siste årene, og var også nær ved å oppnå suksess denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi forbedre oss ytterligere, og oppnå det alle drømmer om, avslutter han.