- Jeg har ingen problemer med Aragones

Fernando Torres benekter at han har røket uklar med landslagsstrener Luis Aragones etter at han ble tatt tidlig av banen i Spanias 4-1 seier over Russland.

Fernando Torres benekter i dag at det har oppstått en konflikt mellom ham selv og Spanias landslagstrener Luis Aragones. Det har blitt slått stort opp både i spanske og engelske medier at Torres nektet å ta Aragones i hånda da han ble byttet ut før ti minutter var gått av andre omgang av EM-kampen mot Russland. Spissen insisterer i dag på at forholdet til landslagssjefen er godt.

- Det eksisterer ingen problemer mellom oss. Jeg har snakket med treneren, og vet at det kun var et vanlig bytte. Jeg har ingen problemer med ham, siteres Torres på liverpoolfc.tv.

- Det er synd at mediene har fokusert så mye på dette når vi vant 4-1. Luis lærte meg reglene i garderoben da jeg var 16 år gammel, og det har fungert for meg. Det han sa til meg i garderoben, forblir internt.

- Det kunne ikke falle meg inn å komme med frekke gester overfor treneren, og hele troppen står bak treneren. Nå håper jeg bare at David Villa blir turneringens toppscorer, avslutter Torres.