- Jeg stortrives i Liverpool

Martin Skrtel dementerer alle påstander om at han mistrives i Liverpool. - Jeg trives veldig bra i byen, og er lykkelig og glad for at jeg spiller for Liverpool FC, sier han.

Etter påstander i russisk og engelsk tabloidpresse om at Martin Skrtel var ulykkelig og ensom på Merseyside, og ønsket seg tilbake til St Petersburg, var Rafael Benitez raskt ute og dementerte dette i dag. Nå tar også spilleren selv bladet fra munnen i sakens anledning.

- Jeg er veldig lykkelig i Liverpool. Det har alltid vært min drøm å spille i England, og nå er jeg i en av de største klubbene i verden, sier midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg snakket med min venn i Russland, og samtalen dreide seg om Zenit. Jeg har gode venner der, men jeg sa aldri at jeg var ulykkelig her, og jeg sa aldri at jeg ikke likte byen.

- Jeg sa heller ikke at byen er kjedelig. Det er rett og slett ikke sant, og jeg ønsker å gjenta at jeg er veldig lykkelig her.

- Dette er en spesiell klubb og det er mye historie i denne byen. Jeg har blitt godt tatt i mot i Liverpool, og har følt meg veldig velkommen.

- Jeg trives med livet i Liverpool. Jeg har besøkt Jamie Carraghers Cafe Sports England og flere andre steder opptil flere ganger.

Skrtel føler også at han har knyttet sterke bånd til Liverpools supportere.

- Liverpool-fansen er de beste i verden. Når jeg er ute på byen er det alltid noen som kommer og vil håndhilse på meg, og som ønsker meg god bedring med skaden. Nå håper jeg å komme tilbake fra skaden så fort som mulig, slik at jeg kan hjelpe laget til å vinne trofeer. På den måten kan jeg også betale tilbake supporterne for den tiltroen de har til meg.