- Jeg var for het

Steven Gerrard innrømmer at han var for vill på fotballbanen i sine yngre dager og at han fryktet å få et stempel som grisespiller. Irland bekrefter at det var helt uaktuelt å benytte skadet Keane.

Moden kaptein
Til magasinet Champions sier Stevie G at han ble bekymret etter flere røde kort tidlig i sin karriere, men at hans familie bidrar til at han nå holder hodet kaldt og beina på bakken.

- Jeg pleide å være noe het i hodet, erkjenner scouseren.

- Jeg kastet meg inn i håpløse dueller og ble utvist da jeg var yngre.

- Det bekymret meg. Jeg ønsket ikke å ha et rykte som en stygg spiller. Jeg begynte å undre meg over om jeg kunne kaste meg inn i taklinger igjen. Jeg var redd for å komme i kontakt med spillere, fortsetter midtbanefighteren som fikk fem røde kort før mars 2006, men som ikke har blitt sendt i dusjen siden.

- Jeg vet når jeg ikke har prestert som jeg burde, og grunnen til det er at min bror og min far ringer og forteller meg det etter kamper.

- Jeg lærer meg å håndtere slikt. Hvis jeg har spilt bra, er det lett å være høyt oppe og ta av, da er det best å få det ut av systemet og bare se fram mot neste kamp.

- Det er utfordringen uansett om du har spilt godt eller dårlig, få det ut av systemet så fort som mulig.

Robbie kjemper mot tiden
Assisterende manager hos Irland, Liam Brady, sier til Sky Sports News at det var ingen sjanser for at Robbie Keane ville blitt friskmeldt til onsdagens kamp mot Polen.

En rekke forfall til de britiske landslagene har medført mange hentydninger om at spesielt de store klubbene har holdt igjen noen av sine nøkkelspillere i frykt for skader, men Brady er klar på at tidenes mestscorende for den grønne øya ville ikke blitt klar uansett hvor viktig kampen hadde vært.

- Skulderen til Robbie var ikke i orden og han ville vært uaktuell til onsdagens kamp, presiserer Liam Brady.

- Nå blir det opp til Liverpool å få ham frisk nok til at han kan spille på lørdag.