- Jeg vil bli bedre

Ryan Babel sier at Liverpools supportere kan forvente enda mer vakker fotball fra hans side, etter å ha gjort sin kanskje beste kamp i helrødt mot Bolton.

Til Liverpool Echo forklarer Babel at han har slitt med den mer fysiske engelske fotballen, men at han vil bedre etter hvert som han venner seg til de nye omgivelsene. Det at Rafa Benitez de siste kampene har benyttet et 4-2-3-1 system med Ryan mer i en rolle som indreløper heller en helt ute på flanken, synes også å passe nederlenderen bedre. Nå håper han å kunne feire med flere saltoer framover, noe han bare gjør ved spesielle anledninger.

- Jeg synes dette var en av mine beste kamper for Liverpool og følte meg mer selvsikker utover i kampen, sier Ryan Babel etter 3-1 seieren mot Bolton.

- Jeg tror jeg vil bli bedre siden jeg fortsatt tilvenner meg måten å spille fotball på i England.

- Spillet er mye mer fysisk krevende enn jeg har vært vant til i Nederland, men jeg føler meg mye sterkere nå enn ved starten av sesongen. Jeg er ennå ikke helt der jeg ønsker å være, men forhåpentligvis kan jeg snart finne mitt nivå og spille vakker fotball for Liverpool.

- Det viktigste er likevel hva laget presterer. Vi trente virkelig godt i uken fram mot Bolton-kampen og vi brakte det videre med oss inn i kampen.

- Jeg er glad for scoringen, siden det var det viktige mål nummer to som drepte kampen. Vi kjørte på for å få et andre mål og jeg følte hele tiden at det ville komme, selv om Jaaskelainen gjorde noen glimrende redninger.

- Da jeg scoret var jeg virkelig glad og derfor feiret jeg som jeg gjorde, gliser Ryan da han tenker tilbake på den imponerende saltoen.

- Jeg vil imidlertid ikke gjøre det hver gang, jeg vil spare det for spesielle øyeblikk.