- Jeg vil kjempe for min plass

Daniel Agger bedyrer at han vil kjempe for sin plass, etter at han omsider nå er klar av sin skade, og derfor kan rette fokus fremover i tid.

Danske Daniel Agger, som i går endelig spilte en kamp igjen etter sist sesong å ha hatt et lengre skadeavbrekk, deler i dag sine tanker om det å være tilbake. 23 år gamle Agger forteller nemlig i et intervju med The Daily Mail at han nå ser frem mot neste sesong etter å ha gått igjennom hva han betegner som det mest frustrerende i hans karriere.

- Jeg er lykkelig over å være tilbake, dette har vært den mest frustrerende tiden i min karriere, jeg har bare måttet se fremover, konsentrere eg, og jobbe hardt for å få meg selv tilbake i form.

- Kommende sesong betyr alt for meg nå. Jeg har mistet så mye fotball gjennom det foregående året at jeg føler jeg nesten starter min karriere i Liverpool helt på nytt igjen. Nå er jeg fokusert på denne sesongen, jeg er klar. Jeg har jobbet hardt sommeren igjennom for å komme i form til fotball på dette nivået.

- Det har vært viktig å få meg selv klar, slik at jeg kan være klar til sesongens første dag. Det har vært så frustrerende. Men jeg har vært fokusert på å komme tilbake så snart som mulig.
Det har vært det viktigste. Jeg har måttet legge fortiden, og hva som har skjedd, bak meg, og holde blikket fremover.

- Alle har hjulpet meg. Men jeg kjenner meg selv, jeg kjenner kroppen min, og det har vært opp til meg å komme i form. Jeg har hatt veldig sterk vilje til å returnere, det er hva jeg har tatt sikte på å klare, og det var storartet å få sprunget av seg litt mot Tranmere i vår første pre-seasonkamp.

Med Martin Skrtel, Sami Hyypiä og Jamie Carragher som konkurrenter, ventes det at det vil bli hard kamp om stopperplassen kommende sesong. Det er dog noe Agger selv mener er hva klubben handler om, og bebuder at han ikke vil overgi sin plass på laget til noen uten sverdeslag.

- Jeg har gått glipp av mye, men det er så mye mer i vente for meg her. Siden jeg ble skadet har klubben kjøpt Martin Skrtel, han er en veldig god spiller, men det må forventes i en klubb som denne. Det er alltid konkurranse. Jeg vil kjempe for min plass, og jeg er sikker på at de andre midtstopperne vil gjøre akkurat det samme.