- Jeg vil til Liverpool

Åpenhjertige sitater fra Gareth Barry serveres i dag av engelsk tabloidpresse, der det hevdes at spilleren vil til Liverpool.

Av sitater som gjengår gjennom et nesten samlet britisk pressekorps, synes det klart at Gareth Barry ønsker seg til Liverpool kommende sesong. Den engelske landslagsspilleren har vært kraftig linket i lengre tid, men Aston Villa synes å stå steilt på sine krav i overgangssagaen. Av den grunn er det ventet at et siste høynet bud må til for å tilfredsstille Birmingham-klubben. Skal man tro sitatene, hvis opphav er tabloidavisen News of the World, er det imidlertid ingen tvil om hva spilleren selv ønsker:

- Jeg har bestemt meg, jeg vil til Liverpool. Det er ingen vei tilbake, det er nå tid for meg til å gå videre. Jeg er desperat etter å spille Champions League-fotball, og det er hvorfor jeg må forlate Villa.

- Villa sa at de ønsket jeg skulle bli, men jeg har ikke hørt noe fra manageren på flere uker. Har Villa tilbudt meg noe for å binde min fremtid til Villa Park, og ikke Anfield? Ikke en ting.

Det forventes at en eventuell overgang for Barry vil avhenge av et salg av Xabi Alonso, for å få finansiert overgangssummen. Juventus har så langt ikke greid å matche Liverpools prisforlangede for spanjolen, og en endelig avgjørelse forventes etter EM.