- Jeg ville ha en ny utfordring

Riise snakker for første gang som Roma-spiller. Carra: - Han kan være stolt over hva han oppnådde i Liverpool. Siste landskamp som rød for Harry Kewell. Unggutter på landslagsamling.

- Ønsket noe nytt
John Arne Riise har gitt sitt første intervju etter å ha skrevet under en 4-årig avtale med Roma. Nordmannen følte tiden var inne for noe nytt, og sier at han allerede føler seg hjemme.

- Jeg ønsket en ny erfaring og å kunne lære en ny type fotball, som Riise til Roma Channel.

- Jeg valgte Roma da det er en stor klubb med fantastiske fans, og de vant den italienske cupen.

- Jeg har snakket med treneren og vil høre på ham og prøve å gjøre mitt beste. Lidenskapen til Luciano Spalletti slo meg og nå vil jeg prøve å lære italiensk slik at jeg kan begynne å jobbe.

- Roma har erfarne spillere. Jeg kjenner Ludovic Giuly fra min tid i Monaco, og Francesco Totti er et fenomen. Det er også Daniele De Rossi, som er en av de beste midtbanespillerne i Europa.

- Jeg snakket med John Carew og han sa gode ting om atmosfæren. Jeg har nettopp kommet og jeg følte meg umiddelbart hjemme her. Byen er vakker og været er utmerket - det er til og med varmt klokka ni om morgenen.


Hyllest fra Carragher
Dette er avskjedshilsenen fra Jamie Carragher til sin mangeårige lagkamerat:

- John Arne har vært en stor spiller for Liverpool i seks eller sju sesonger nå. Han har spilt nesten 350 kamper og scoret mange mål. Han har vunnet Champions League for oss og er fortsatt i en god alder.

- Han har nå spilt på et veldig høyt nivå i lang tid. Han er aldri skadet og er en flott yrkesmann som alltid tar vare på seg selv. Han kan være stolt over hva han oppnådde i Liverpool.


Australia v Kina
Harry Kewell er med i Australias tropp til VM-kvalifiseringen mot Kina 22.juni. Det vil bli den siste landskampen som Kewell spiller som Liverpool-spiller, da hans kontrakt med de røde løper ut 1.juli.


Tenåringer på landslag
Liverpools nye juniorkeeper, Deale Chamberlain, er blitt tatt ut til England U17 som skal spille i en turnering i Sverie i månedsskiftet juli/august. England møter Finland, Island og Norge i gruppespillet.

Alexandere Kacaniklic er blant de 64 spillere som skal være med på treningsleier for spillere født i 1991, i Halmstad 6-13 juli. Etter samlingen vil 18 spillere bli tatt ut til Hallands-turneringen 15-19 juli.