- Komfortabel kveld

Scoringslegenden Ian Rush tror på få problemer mot PSV og ønsker at Liverpool kan sikre seg en tidlig gruppeseier. Portsmouth lunkne til Jermaine Pennant link.

- Ti poeng holder
I sin spalte i lokalpressen er Ian Rush enig med dem som holder Liverpool som stor favoritt i kveldens hjemmemøte med PSV. I motsetning til forrige sesong håper nå Rushie at de røde kan sikre seg et tidlig avansment til cupspillet og der i igjen både kunne spare spillere og gi nye navn muligheten.

- Jeg forventer en komfortabel seier mot PSV på Anfield, fastholder waliseren.

- Ti poeng pleier som regel å holde til avansement og det er viktig at vi når det så hurtig som mulig. Vi ønsker ikke en gjentakelse av forrige sesong.

- Det ville vært fint om vi greide det før de to siste kampene, slik at Rafa Benitez kan gjøre utskiftninger. Det vil ikke bare bety at han kan holde spillere friske til Premier League, men det vil også gi ham en sjanse til å la spillere på grensen av laget få erfaring i Champions League.

- PSV ble grundig slått av Atletico Madrid i sin første kamp, slik at de røde må være på tå hev da de ønsker å slå tilbake, men jeg kan ikke se at så vil skje.


Portsmouth avventer
Jermaine Pennant var en av spillerne som Rafael Benitez ønsket å selge i sommerens transfervindu, for å skaffe frisk kapital, men høyrevingen er fortsatt i Liverpool hvor han nå synes å være langt unna den foretrukne startoppstillingen til manageren.

Liverpool skal ha blitt enig med Stoke om en overgangssum i august, men Pennant selv ønsket ikke å spille for laget med de høye spillerne og de lange innkastene. Blackburn var også nevnt som en mulig ny arbeidsgiver og Paul Ince skal etter sigende fortsatt være interessert i 25-åringen.

Portsmouth har i tabloidavisene også blitt nevnt som en aktuell kjøper av Jermaine, men selv om manager Harry Redknapp innrømmer at han har sansen for den kvikke flankespilleren har han ingen nåværende planer om kjøp.

- Jeg liker Pennant. Han er en god spiller, kan slå glimrende innlegg og har utvilsomt kvaliteter, sier Redknapp til nettstedet portsmouth.co.uk.

- Men jeg kan ikke si at jeg har vært inne på tanken om å kjøpe ham. For å være ærlig har jeg ikke tenkt på noen i så måte. Transfervinduet har nettopp blitt lukket og vil ikke åpne igjen før i januar, og det er for tidlig å tenke på nye kjøp.

- Jeg er fornøyd med den troppen jeg har nå, men du vet aldri. Du kan få spillere skadet i en spesiell posisjon eller en behøver noe for å friske opp ting. Men for øyeblikket er det altså ikke noe jeg tenker på.