- Lagseier, mente Rafa

Rafael Benitez trakk fram lagmoralen til sitt mannskap, og berømmet arbeidskapasiteten til Dirk Kuyt og innhoppet til Nabil El Zhar, på en kveld hvor den siste pasningen lenge manglet.

De røde måtte ha ekstraomganger for å sikre seg avansement i Mesterligaen, men Rafael Benitez valgte å fokusere på det positive i en bedre kamp mot Standard Liege enn hva som hadde vært tilfellet i Belgia.

Manageren roste Dirk Kuyt og Nabil El Zhar etter kampen, og den moralen man visste som endte med en scoring to minutter før 120 minutter var spilt.

- Jeg var virkelig glad for at Kuyt scoret vinnermålet, mente Rafa. - Hans arbeidinnsats i hver kamp er utrolig. Jeg er også veldig fornøyd med at Nabil igjen spilte bra.

- Vi visste at det ville bli vanskelig. De spilte bra helt fra avspark og vi visste at de var gode på kontringsfotball. Vi måtte kjempe hardt til siste slutt.

- Det mest positive for meg var at vi spilte litt bedre mot et godt lag, og at vi greide å score helt mot slutten. Det viser at vi arbeider veldig hardt.

- Målet kom etter et innlegg fra Ryan Babel og Nabil gjorde det bra. Du spiller med vinger fordi det gir det plass til åpnende pasninger. Det er viktig å ha balanse i forsvar men også i angrep, slik at du har fart og kvalitet på flankene med Torres og Keane i midten.

- Vi hadde selvtillit og holdt det gående. De var alltid en trussel og du kan slippe inn fra en corner eller et frispark, men vi kontrollerte kampen og kom bra framover selv om vi manglet den avgjørende pasningen som kan utgjøre forskjellen.

- Pepe var en nøkkelspiller i den første kampen, men i dag dreide det seg ikke bare om en spiller men om alle som var på banen.

- Det er godt å kunne spille om trofeer og dette var også veldig viktig i form av penger.