- Litt skuffet

Jamie Carragher og Peter Crouch mente det var tøft og jevnt mot Chelsea, men samtidig en kamp hvor man var det beste laget og nærmest seieren. Benkplass og trøyenummer for San Jose.

Mange røde ville nok ha vært veldig fornøyd med 0-0 og et poeng før kampen på Stamford Bridge, men etter at 90 minutter var kanskje følelsen at dette var en bra kamp og et bra resultat men også et oppgjør hvor man fort kunne ha vunnet.

I en sjansefattig kamp vant de røde skuddstatistikken med 8-3, og Peter Crouch var spilleren med klart flest muligheter. I den andre enden var midtstopperparet Jamie Carragher og Martin Skrtel bunnsolide, godt assistert av Javier Mascherano foran seg på midtbanen.

- Det var tett og jevnt slik det gjerne har vært i disse kampene, men alt i alt synes jeg vi var nærmest seieren, konkluderte Carra rett etter sluttsignalet gikk.

- Vi er i en situasjon nå hvor vi må være ærlige å si at det er mer aktuelt å se på kampen om 4.plass heller enn å komme inn på medaljeplass. Vi må gi lag som Everton, Manchester City og Aston Villa respekt i så måte.

- Vi er litt skuffet, føyde Crouch til. - Jeg synes også vi var det beste laget og vi hadde de fleste sjansene. Jeg hadde flere muligheter og den beste var vel da jeg måtte skyte hurtig med venstrebeinet. Hadde jeg truffet mål hadde den trolig gått inn.

Sami Hyypiä skal ha vært uaktuell med en skade til kampen, uten at vi har fått noe mer informasjon om det. Med Jack Hobbs på utlån betydde det benkplass for den 18-årige spanjolen Mikel San Jose. Han har fått trøyenummer 45.