- Liverpool har ikke penger

Amerikanske eiere sier at entrepenørfirmaet som skal bygge stadion ikke har problemer, slik det har blitt spekulert i, mens andre kilder hevder at bygging neppe kan starte det nærmeste året.

Representanter for Hicks og Gillett avviser rykter om at Laing O'Rourke, entrepenørfirmaet som har valgt ut til å bygge Liverpools planlagte stadion i Stanley Park, er i ferd med å gå med i dragsuget av den globale økonomikrisen.

- Laing O'Rourke er fortsett en vesentlig del av vårt team, sier PR-firmaet i London som amerikanerne har ansatt.

- Med utsettelse av stadionbyggingen er det naturlig at det ikke blir gjort mye arbeid for øyeblikket, men vi kan kategorisk avvise at firmaet er blitt lagt ned.

Ifølge Liverpool Echo har en kilde nær til planene for bygging av Liverpools nye stadion blitt sitert i magasinet "Contract Journal", og hvor det blir hevdet at manglende økonomi kan medføre en lang utsettelse av byggestart.

"Den tidligste datoen som man ser på når det gjelder å begynne med stadion er sent til neste år- hvis det i det hele tatt skjer. Det hele bunner ut i at klubben ikke har penger."

Skulle det bli slik at Tom Hicks og George Gillett skulle selge seg ut, vil selvfølgelig situasjonen kunne stille seg helt annerledes.