- Må heve oss til helgen

Daniel Agger mener det var lite positivt å ta med seg fra gårsdagens kamp. Liverpool må vise langt bedre takter skal det bli seier mot Bolton på lørdag.

Daniel Agger er den eneste spilleren som startet både mot West Bromwich og gårsdagens kamp mot West Bromwich. Midtstopperen mener at Liverpool må heve seg betraktelig etter 2-4-tapet mot Spurs om det skal bli seier mot Bolton på Reebok. Da vil Rafael Benítez sannsynligvis mønstre et langt sterkere mannskap.
- Vi har ikke mye positivt å ta med oss fra denne kampen, sier Agger til Liverpoolfc.tv.
  
- Jeg tror det er lett å si at når du lar motstanderen score fire mål, vil du ikke vinne kampen.  Lagets prestasjoner var ikke gode nok. Vi var langt fra sterke nok, og vi må gjøre det bedre.

- For enkelte spillere er dette en svært viktig turnering. Vi har en stor tropp. Flere kamper vi kan ha, jo bedre er det for oss.

- Det er svært irriterende å ikke komme lengre enn til 4.runde denne sesongen.

- Men nå må vi tenke på å forbedre oss til kampen mot Bolton på lørdag. Det er alt vi kan gjøre. Vi tar hver kamp som den kommer, og vi må spille mye bedre enn vi presterte mot Tottenham.
  
- Bolton er et fysisk og sterkt lag, slik at det blir en tøff kamp for oss, men vi er fokusert på å gjøre forbedringer på alle områder. Vi må definitivt gjøre det bedre.