- Må holde humøret oppe

Carragher mener Liverpool må holde humøret oppe etter den skuffende forestillingen mot Fulham. Alt fokus må være på egne prestasjoner. Viktig å håndtere defensive motstanderlag på Anfield.

Liverpool har denne sesongen slått Chelsea og Manchester United, men også spilt uavgjort hjemme mot Stoke og Fulham. Jamie Carragher mener at Liverpool også må beseire lagene lengre ned på tabellen hvis de skal kunne kjempe om ligatittelen denne sesongen. Heldigvis avga også de andre topplagene poeng, men midtstoppren mener at alt fokus med være på egne prestasjoner.

- Selvfølgelig har du lyst til å vinne slike kamper. Men når det ikke skjer, har man ikke råd til å være nedbrutt fordi det er en tøff liga, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Jeg er sikker på at det kommer til å være nok av kamper som dette mellom nå og mai.

- Vi har ikke spilt bra, og det innser vi. Men hvis man ser på Chelseas resultat, er jeg sikker på at de ville forventet å vinne hjemmekampen sin også.

- Det viktigste er våre egne resultater. På denne tiden av sesongen bør vi konsentrere oss om oss selv og vår egen form.

Carragher vil ikke kritisere Roy Hodgsons lag for å satse på kontringer. Han innrømmer at Liverpool uansett må være i stand til å vinne.
- Vi nådde ikke riktige høyder mot Fulham. De spilte bra, og jeg vil ikke si at vi fortjente å vinne fordi jeg antar at de kunne ha nettet selv oss.

- Ganske mange av lagene som kommer til Anfield spiller kontringsfotball. Vi kan ikke klage på det, spesielt fordi vi gjør det samme i de store kampene i Europa.

- Vi må bare tilpasse oss dersom vi ønsker å kjempe om ligatittelen.