- Må ta tiden til hjelp

Fernando Torres har søkt spesialisthjelp i Barcelona og tabloidavisene spekulerer i lengre skadeopphold, men Rafa Benitez er fokusert på at alt nå gjøres riktig uten tidspress.

Liverpools manager er oppsatt på å ikke sette noen dato på når man kan forvente Fernando Torres tilbake på fotballbanen. Rafa Benitez er oppsatt på at man nå kommer til bunns i hva som har gjort at hans superspiss denne sesongen har vært forfulgt av trøbbel med sin hamstring, og vil nå snu hver stein for å løse problemet.

Engelske tabloidaviser har allerede begynt å legge ut skremselshistorier om et langvarig opphold, men på Anfield slår man ganske enkelt bare fast at angriperen nå vil være ute til man er sikker på at 24-åringen er hundre prosent klar.

- Vi sa først to til tre uker ute, men nå ønsker vi ikke å sette noen tidsfrist på dette, slår Benitez fast om sin stjernespiller som har reist til Spania for undersøkelser.

- Vi vil ikke skynde ham tilbake. Vi ønsker å løse dette problemet en gang for alle og vi skal sørge for at så blir gjort.