- Målene vil komme

Robbie Keane er ikke bekymret over at han ikke har scoret for Liverpool under pre-season. Iren nevner Oslo som eksempel på hvilken supporterstøtte de røde har rundt om i verden.

Røde fans verden over vil se fram til sesongens første offisielle kamp mot Standard Liege i kveld, og ikke minst muligheten til å se Robbie Keane spille sammen med Fernando Torres i det første oppgjøret hvor man vil telle mål og poeng for alvor.

Liverpool har garantert å betale minst £19M for 28-årige Keane, som foreløpig har virket noe rusten i helrødt. Rafael Benitez har imidlertid gjort det klart at han er sikker på at Liverpools siste storkjøp vil etablere et utmerket spisspar sammen med Torres, og spilleren selv er heller ikke i tvil om at han vil finne seg til rette på Anfield.

- Jeg er ikke bekymret over ikke å ha scoret ennå, forteller Robbie til Liverpool Echo. - Det er noe som aldri har bekymret meg og jeg kommer ikke til å begynne å tenke over det nå.

- Det sier seg selv at jeg gjerne vil score mitt første mål i en rød trøye, da det er noe jeg har sett fram til, men pre-season dreier seg om å komme i form og sørge for at du er klar til alvoret begynner.

- Det er de offisielle kampene som teller og det er hva kveldens kamp dreier seg om.

- Du ønsker å være med i en turnering som Champions League og det er nøyaktig hva jeg håper å kunne gjøre med Liverpool. Jeg er en stor fan av klubben og jeg vet hvilken spesiell historie man har i Europa. Det var også derfor det var så spesielt å kunne signere for dem.

- Seieren mot AS Milan i Istanbul er naturlig nok kampen som skiller seg mest ut, da det var en fantastisk kveld. Jeg så kampen på et hotell i Spania og baren var full med supportere av Liverpool og Milan.

- Det er slike kvelder som gjør denne klubben så spesiell. Det ville være fantastisk om noe lignende kunne skje mens jeg er her siden det er dette man drømmer om.

- Nå må vi imidlertid ta et skritt av gangen. Standard Liege er regjerende ligamester i Belgia og vi har ikke råd til å se lenger enn en vrien kvalifiseringsrunde.

- Velkomsten jeg har mottatt etter at jeg kom hit har vært førsteklasses og jeg har nytt hvert eneste minutt så langt.

- Jeg kjente noen av guttene fra før og de har vært til stor hjelp, men selv de jeg ikke kjente til har vært akkurat på samme måten. Klubben har definitivt levd opp til mine forventninger og mer enn det siden du først forstår hvilken klubb Liverpool er etter at du har kommet.

- Fanbasen er utrolig. Sist uke spilte vi i Oslo og nesten hele stadion var full av Liverpool-supportere, og slik er det overalt hvor vi reiser. Jeg er bare henrykt over å ha kommet hit.