- Mange grunner til å være positiv

Carragher ser lyst på situasjonen. Satser på tre poeng mot gamle kjente i Blackburn. Benítez forklarer byttet av Keane. Ingenting nytt om Rafas kontrakt. Zola mener uavgjort var rettferdig.

Jamie Carragher mener det er mange grunner til å være positiv til tross for kun ett poeng mot West Ham.
- Jeg tror det positive å ta med seg er det faktum at vi har kvalifisert oss for neste runde i Champions League og at vi er på toppen i Premier League. Å gjøre det når vi ikke spiller bra og går gjennom en dårlig periode, er veldig positivt, uttaler Carragher til liverpoolfc.tv.

- Du er alltid skuffet når du ikke vinner hjemmekamper, og selvsagt i de siste tre kampene hjemme har vi ikke spilt så godt som vi kunne.

- Vi ville gjerne ha tre poeng. Vi forsøkte selvsagt å ta det. Vanligvis når du ikke spiller bra, så går du nedover på tabellen. Istedenfor går vi oppover på tabellen når vi ikke er på vårt beste.

Liverpool skapte mange gode muligheter, men West Hams keeper, Robert Green, reddet mesterlig ved et par anledninger.
- Vi satte dem under press, noe som du skal forvente, men det har skjedd mange ganger - at keepere spiller godt på Anfield. Det er likevel opp til oss å gjøre litt mer.

Visekapteinen tror at de røde kan finne tilbake til seiersformelen på Ewood Park lørdag. Da får laget støtte av 7000 tilreisende Kopites. 
- Vi kommer normalt med mange supportere til Blackburn, som er et lokaloppgjør for oss, og forhåpentligvis kan vi få et resultat, sier Carragher.
  
- De har hatt et par dårlige resultater i det siste og det er den type sted som vi vanligvis gjør det ok. Forhåpentligvis vil det fortsette. 
  
På Ewood Park kan det bli gjensyn med gamle kjente. Stephen Warnock og Robbie Fowler befinner seg i spillerstallen til Blackburn, mens Paul Ince er manager.  
- Paul var en av spillerne på laget da jeg begynte, og han var til stor hjelp for meg, avslører Carra.
  
- Han ga meg mange råd, og han var en jeg så opp til da jeg begynte som fotballspiller. Forhåpentligvis gjør han det veldig bra etter lørdag.

Rafa forklarer byttet av Keane
Rafael Benítez byttet inn David Ngog for Robbie Keane i det 66.minutt. Det var 15. gang denne sesongen at Keane ble tatt av banen.
- Robbie var skuffet da han gikk ut. Men spillere ønsker alltid å være på banen i 90 minutter, men vi tenkte på andre løsninger, og David Ngog gjorde det bra, uttaler Rafa til Sky Sports.

Ingenting nytt om kontraktsforhandlingene
Benítez fikk spørsmål om hvordan det går med kontraktsforhandlingene.
- George Gillett er her, men det er ingen nyheter ennå om kontrakten. Vi venter på videre kommunikasjon. Vi har ikke det ennå. Vi kommer til å avslutte samtalene snart og tenke på fotball, uttaler Rafa til Sky Sports.

Zola øynet seier
Gianfranco Zola synes West Ham var positive, og italieneren øynet periodevis en seier på Anfield. Han tror imidlertid at Liverpool vil være med å kjempe om ligatittelen denne sesongen.
- Liverpool vil fremdeles være med til slutt, Jeg tror at det blir en tett kamp denne sesongen. Liverpool, Manchester United, Chelsea og kanskje Arsenal vil havne jevnt til slutt. Det er bedre for Premier League.

- Det var en stund i kampen jeg trodde vi kunne stjele seieren. Vi hadde en rekke store sjanser på kontringer, men for å være ærlig var uavgjort et riktig resultat, uttaler Zola til Liverpool Daily Post.

Bellamy håper på Liverpool
Craig Bellamy var fornøyd med hva West Ham presterte, men håper at Liverpool kan gå til topps i Premier League.
- Jeg ville like å se Liverpool vinne hver kamp resten av sesongen, unntatt når vi møter dem. Jeg er i West ham nå, uttaler Bellamy til Daily Post.

- Vi forsøkte å gjøre det frustrende får dem, og vi hadde også brukbare muligheter. Det er vanskelig å få et resultat her fordi de har gode spillere. Men kanskje kunne vi ha fått et mål på slutten.