- Mer i vente fra Torres

Rafael Benítez tror Fernando Torres vil fortsette å score, også i tiden fremover, samtidig som han understreker viktigheten av å ha fokus på neste kamp i en hektisk periode.

Da han ble matchvinner i gårsdagens kamp mot Reading, gjorde Fernando Torres sitt seriemål nummer 20 for sesongen. Rafael Benítez tror allikevel man har plenty i vente fra den tidligere Atletico Madrid-kapteinen.

- Om laget fortsetter å spille bra, vil han score flere mål, fortalte Liverpools manager klubbens offisielle hjemmeside.

- Han er alltid en trussel. På kantene har vi spillere som kan narre forsvarere, og når lag står høyt i banen mot oss, kan Torres utfordre dem. Han kan skape sine egne situasjoner for å score mål. Det er viktig for oss alltid å ha en spiller som kan utgjøre en trussel for forsvarerne. Det skaper mer rom for spillere som Gerrard og vingene. De glemmes i en mot en-situasjoner, ettersom alle tenker på Torres.

Videre forteller Liverpools manager om det tøffe kampprogrammet man har i vente, med lag som Manchester United, Everton og Arsenal, og viktigheten av at man nå har vunnet sine seneste kamper.

- Vi visste vi hadde noen kamper som mot Reading, Bolton og Newcastle, som alle sa vi måtte vinne. Vi visste at vi trengte tre poeng fordi vi nå har noen vanskelige kamper i vente, og, om vi gjør feil, har vi i alle fall disse poengene.

Rafael Benítez nekter imidlertid å la seg forstyrre av andre kamper enn den førstkommende, og maner til fokus på én oppgave; neste kamp.

- Du kan ikke tenke på andre kamp før den første. Om du kan bevare drivet, vil det være lettere å gå inn i den andre. Vi kan snakke om alle kampene vi har i vente, men jeg tror vi ville ha kastet bort vår tid. La oss ta den første først.