- Momo kan bli solgt

Benítez bekrefter at Sissoko kan bli solgt i løpet av januar. Manageren glad for at Finnan har gitt seg på det irske landslaget. Benítez har vært i kontakt med managernes fagforening.

Rafael Benítez innrømmer i dag at Momo Sissoko kan bli solgt i løpet av januar. Juventus er favoritter til å sikre seg midtbanespilleren som for tiden er opptatt med Afrikamesterskapet med Mali.
- Vi vet at de (Juventus) er interessert i Momo, men vi må vente til slutten av overgangsvinduet, og vi må foholde oss rolige. Det er også to spanske og to italienske klubber interessert i Momo. Vi skal forsøke å gjøre det beste for klubben, uttalte Benítez.

På spørsmål om han tror Sissoko vil bli solgt i løpet av måneden, svarte Rafa følgende:
- Ja, jeg tror det. Det kan være en mulighet, men det avhenger av de andre lagene, om de presser hardt på eller ikke.

God beslutning av Finnan
Rafael Benítez er svært godt fornøyd med at Steve Finnan har gitt seg på det irske landslaget.
- Steve fortalte meg her om dagen, og det er svært positivt for oss.

- I hans alder er det viktig å konsentrere seg om klubbfotballen. Så jeg synes det er en veldig god nyhet for oss.

Benítez har kontaktet LMA
Rafael Benítez har fått råd, støtte og oppmuntring av managernes fagforening - League Managers' Assosiation (LMA) - etter at Tom Hicks offentliggjorde at eierdueon har hatt samtaler med Jürgen Klinsmann om managerjobben på Anfield. LMAs daglige leder, Richard Bevan, kunne til BBC Radio Five Live avsløre at hans organisasjon har vært i kontakt med Benítez.
- Ja, vi har vært i kontakt med Rafael Benítez. Vi har bidratt med råd, støtte og oppmuntring. Men selvsagt kan vi ikke si noe mer.

Det antas at Benítez har bedt om juridisk bistand, etter at manageres posisjon har blitt underminert av arbeidsgiverne.