- Opp med hodet

En meget skuffet Benitez oppfordrer nå sine spillere til å glemme tapet mot Barnsley og se fram mot tirsdagens møte med Inter, etter at misbrukte sjanser ble for kostbart i FA-Cupen.

En sammenbitt Rafael Benitez mente at hans lag igjen måtte betale for at man ikke greide å utnytte sjansene, da Barnsley sjokkerte Anfield ikke bare med å utligne men også sende de røde ut av FA-Cupen med et sent vinnermål.

Skuffelse til tross, nå understreket Rafa at det er viktig å kunne fokusere mot tirsdagens møte i Champions League. Kampen mot Inter i 1/8 finalen er blitt enda viktigere etter exiten mot laget fra The Championship.

- Dette er veldig vankelig å akseptere og veldig frustrerende, sa Rafa umiddelbart etter 1-2 tapet.

- Mitt lag arbeidet hardt, de hadde mange sjanser, men igjen var det en kamp hvor vi ikke greier å utnytte de sjansene vi får. Deres keeper gjorde samtidig en fantastisk kamp.

- Vi var i ledelsen etter 1.omgang, og gikk ut til 2.omgang med hensikt om å holde roen og spille vårt pasningspill. Det er vanskelig å forklare hvorfor det gikk som det gikk, men det er en realitet og det er slik fotballen av og til kan være.

- Nå må vi løfte hodet og se fram mot tirsdagens kamp mot Inter. Dette var en viktig kamp, og møtet med Inter blir nå enda viktigere. Vi trener i morgen og starter da å fokusere fram mot neste kamp.