- På tide å levere varene

Xabi Alonso mener at istedenfor å prate må Liverpool nå prestere ute på banen. Rafa ønsker også et mer kynisk rødt lag, samtidig som han ikke stresser med Mascherano og Carson.

- Du kan si mye, at du skal gjøre det bra og prestere, men det betyr ikke noe hvis du ikke faktisk gjør det ute på banen.

Foran kveldens bortekamp mot West Ham er Xabi Alonso klar i sin tale etter fire strake uavgjorte kamper i ligaen.

- Vi gjør flere feil enn forventet, spesielt på dødballer. Vi forsvarer oss ikke like stabilt som vi skal.

- Vi har også hatt gode sjanser til å vinne de fleste av våre kamper, og vi må begynne å score mer.

- Hvis du ikke vinner kamper, er heller ikke selvtilliten den beste. Det gjør det ekstra viktig å få noen gode resultater fremover. Det vil styrke selvtilliten foran viktige kamper som mot Chelsea og Inter, sier midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

- Hvis Craig Bellamy er klar, vil han være farlig. Vi kjenner ham og uansett hvem han spiller mot vil han prate og klage! Jeg er sikker på at det at han spiller mot sitt tidligere lag også vil motivere ham ekstra.

Rafael Benitez er enig med Xabi i at hans lag nå må begynne å sette sjansene i større grad. Manageren kunne i går se at Momo Sissoko gå til Juventus, mens en forventer at Javier Mascherano snart blir signert på en permanent avtale. Rafa mener likevel ikke at det er grunn til å stresse med verken Mascherano eller et mulig salg av Scott Carson, siden spillerne er på låneavtaler fram til sesongen er slutt.

- Situasjonen hadde vært veldig annerledes hvis vi hadde tatt noen av de sjansene vi har skapt, forklarer også Benitez.

- Kanskje må vi nå begynne å være mer kyniske, men du kan ikke bare gå inn i en butikk og kjøpe et killerinstinkt. Vi må bare jobbe hardere, og å bli mer effektive.

- Avtalen med Mascherano må ikke ordnes til transfervinduet lukkes på torsdag, fortsetter manageren. - Lånet løper ut resten av sesongen, slik at det kan gjøres når som helst.

- Det samme gjelder for Scott Carson hos Villa, men vi er veldig nære å ha en avtale med Javier nå.

- Folk snakker om penger, men det er mer viktig å finne spillere med kvalitet og arbeidsmoral. Ingen kritiserer meg for å ha kjøpt Fernando Torres, men de kritiserer spillere jeg har hentet på fri overgang.

- Du må kjøpe de rette spillere, og få til den rette balansen.

- Mascherano har god mentalitet, han har en profesjonell innstilling og er en hyggelig gutt. Slike spillere er vanskelige å finne. Jeg prøvde å kjøpe ham for Valencia. Eduardo (red: sjefspeider Eduardo Murcia) hadde hatt ham under oppsikt i lang tid slik at jeg har kjent til ham i flere år nå.